Andrei Volosevici, validat de Judecătoria Ploieşti în funcţia de primar al Ploieştiului

V.Stoica

Deși validarea mandatului de primar al municipiului Ploiești al lui Andrei Volosevici ar fi putut fi pronunțată încă din data de 14 octombrie, judecătorii Secției Civile a Judecătoriei Ploiești au amânat cu o zi soluția în această privință.
Minuta ședinței Judecătoriei Ploiești, publicată abia ieri după-amiază pe portalul instanțelor de judecată arată: „Validează alegerea domnului Volosevici Andrei Liviu, candidat din partea Partidului Naţional Liberal, în funcţia de Primar al Municipiului Ploieşti, judeţ Prahova. În temeiul art. 149 alin. 3 din OUG nr. 57/2019 privind Codul administrativ, prezenta încheiere se va comunica prefectului Judeţului Prahova şi secretarului general al unităţii administrativ-teritoriale, în vederea aducerii la cunoştinţa publică, prin afişarea acesteia la sediu. Cu drept de apel în 2 zile de la aducerea la cunoştinţă publică. Cererea de apel se depune la Tribunalul Prahova. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 15.10.2020”.
Decizia poate fi atacată cu apel de orice persoană care consideră că este îndreptățită și are motive întemeiate pentru a o face.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*