Anghel Iordanescu nu intelege de ce FRF l-a numit pe Cosmin Contra in functia de selectioner: „Era interesant de aflat care au fost criteriile, care a fost modul de alegere pentru selectioner”. Raspunsul lui Ticleanu

Anghel Iordanescu, fost selectioner al echipei nationale a Romaniei, a vorbit despre numirea lui Cosmin Contra pe banca primei reprezentative si a marturisit ca a intelege care sunt criteriile pentru care FRF l-a ales pe fostul antrenor al lui Dinamo, in devafoarea altor tehnicieni precum Razvan Lucescu, Ioan Andone, Mircea Rednic, Ladislau Boloni sau chiar Laurentiu Reghecampf.

„Domnul Ticleanu stie mai bine cum s-a ajuns la numele domnului Contra. Eu ii doresc bafta. Era interesant de aflat care au fost criteriile, care a fost modul de alegere pentru selectioner. Avem de unde alege, au fost si sunt mai multe nume care pot conduce echipa noastra nationala si mereu am sustinut ca avem antrenori buni si am aparat jucatorii romani, pe care ii apreciez. Ce criterii au fost? Sau poate s-a tras la sorti.

Sa nu se inteleaga ca sunt impotriva lui Contra. El a fost numit, sa ii dorim succes si sa ne duca la Campionatul European din 2020.

M-a surprins ca numele lui Razvan Lucescu nu s-a vehiculat deloc. Are performante in Romania, a mai trecut pe la nationala si cunoaste foarte bine fotbalul nostru. Ma mai gandesc la Andone, Rednic, Boloni, la Reghecampf.

Inteleg ca nu au dorit Hagi si Dan Petrescu, dar cand faci o numire la nivelul echipei nationale, inteleg ca ai un profil de antrenor. Criteriile puteau aduce cel mai bun antrenor pe care il avem la ora actuala in fotbalul romanesc”, a declarat Anghel Iordanescu, potrivit Digi Sport.

Raspunsul lui Aurel Ticleanu a fost urmatorul: „Au existat criterii, a existat si numele lui Razvan Lucescu pe lista, la fel ca si cel al lui Boloni. Toti cei enumerati de domnul Iordanescu s-au numarat printre propuneri. S-a votat la nivelul Comisiei Tehnice, iar cei in masura au centralizat raspunsurile si au intocmit o lista”.

The post Anghel Iordanescu nu intelege de ce FRF l-a numit pe Cosmin Contra in functia de selectioner: „Era interesant de aflat care au fost criteriile, care a fost modul de alegere pentru selectioner”. Raspunsul lui Ticleanu appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*