Aniversare! 30 de ani de învățământ celebrați la Liceul Tehnologic ”Aurel Vlaicu”

Zi de sărbătoare joi, 19 noiembrie, la Liceul Tehnologic ”Aurel Vlaicu”.
Instituția de învățământ a împlinit 30 de ani de tradiție în învățământul profesional și tehnic.

”În fiecare an, la data de 19 noiembrie, elevii, cadrele didactice și întreg personalul sărbătoresc Ziua Liceului Tehnologic Aurel Vlaicu Lugoj. Anul acesta, reuniți sub genericul ”Să construim împreună școala de mâine!”, am sărbătorit 30 de ani de tradiție în învățământul profesional și tehnic. Distantați doar fizic, nu și social, am uitat pentru câteva minute de contextul pandemic în care ne aflăm și am sărbătorit online”, declară conducerea unității de învățământ.

În cadrul manifestării festive, care a avut loc în spațiul virtual, pe platforma Google Meets, prof. director Silvia Gheleșian a prezentat proiectele Erasmus ale școlii și i-a informat pe elevi cu privire la oportunitățile care apar odată cu participarea și implicarea în mobilități în străinătate.

Doamna director le-a vorbit celor prezenți și despre platforma eTwinning, pe care se desfășoară proiectele Erasmus în paralel.

A urmat apoi filmul de prezentare al liceului.

Chiar dacă totul s-a desfășurat în mediul online, elevii liceului au pregătit un frumos program artistic pe care l-au împărtășit cu colegii și profesorii.

Programului i-au dat startul elevii Denis Glosik, Dănuț Lupșa (clasa a X-a A profesională), Alexandru Brotnei (clasa a XII-a A) și Dorian Suba (clasa a XI-a C profesională), care au fost coordonați de prof. Nicoleta Lupulescu.

Nu au lipsit nici momentele de dans modern.

Sub atenta coordonare a prof. Rodica Ciurescu, elevele clasei a IX-a A profesională au pregătit două coregrafii care au fost foarte apreciate de către cei prezenți.

Mai apoi, eleva clasei a XII-a, Sorina Toderescu, a recitat poezia în grai ”La telenovelă” de Sergiu Boian.

În cadrul festivității, prof. Andreea Gună a vorbit despre avantajele și dezavantajele învățământului online, ce implicații are școala la distanță pentru elevi și cadre didactice, motinvându-i pe toți cei implicați în procesul de învățare să încerce să asimileze cât mai multe cunoștințe, dar și noi abilități din această experiență plină de provocări.

Cât despre perioada următoare, dascălii liceului îndeamnă la optimism.

”Spre viitor privim cu speranță, cu dorință de mai mult, de mai bine și cu încrederea că vom reuși! La mulți ani tuturor cadrelor didactice! La mulți ani tuturor elevilor noștri! La mulți ani, Liceul Tehnologic ”Aurel Vlaicu” Lugoj!”, transmite colectivul profesoral.

Articolul Aniversare! 30 de ani de învățământ celebrați la Liceul Tehnologic ”Aurel Vlaicu” apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*