Ansamblul Mugurelul de la Clubul Copiilor Sighetu Marmației reprezintă România la un festival internațional de folclor din Serbia  

În intervalul 14 – 18 august 2017, Ansamblul Mugurelul de la Clubul Copiilor Sighetu Marmației se va afla în Uzice – Serbia, unde va participa la cea de-a IX-a ediție a festivalului internațional de folclor ”Children’s Folklore Festival ”Licidersko srce”. Copiii din Maramureș vor reprezenta România la acest renumit festival care are ca scop promovarea folclorului și a tradițiilor din diferite state dar și legarea de noi prietenii și prezentarea țărilor participante.

Ioan Muntean, directorul Clubului Copiilor Sighetu Marmației a solicitat sprijinul Consiliului Județean Maramureș pentru a fi acoperite costurile transportului până în Serbia și retur. La ultimă ședință a CJ Maramureș, aleșii județeni au aprobat alocarea, din rezerva bugetară, a sumei de 5.000 de lei pentru ca această deplasare să fie posibilă.

”Le doresc mult succes reprezentanților Maramureșului, care la acest festival vor reprezenta, de fapt, întreaga Românie. Am încredere că prestația lor va fi una deosebită și va fi apreciată atât de juriu, cât și de publicul spectator”, a precizat președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

 

 

 

 

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*