Antal a bifat a 200-a prezență în Liga 1: „Am luat goluri pe greșeli individuale, trebuie să învățăm și să câștigăm următorul meci”

Bornă importantă pentru Liviu Antal în Liga 1, dar tristă pentru UTA. Intrat pe teren în minutul 65 în locul Ubbink, mijlocașul ofensiv al arădenilor nu a putut pune umărul pentru un rezultat pozitiv la Botoșani la apariția sa cu numărul 200 în primul eșalon.

Antal a avut un șut din unghi la 2-0, prins de Pap, Miculescu și Hora așteptând, poate, o pasă în centru. „Cred că în prima repriză nu am jucat rău, dar ne-au lipsit golurile. Apoi, am luat goluri pe greșeli individuale, trebuie să învățăm și să câștigăm următorul meci. Mă bucur că am ajuns la 200 de prezențe în Liga 1, sper să continui cu prestații bune pentru echipa mea”, a spus „optarul” arădenilor la finalul confruntării cu Botoșaniul.

Despre prezența rotundă din cariera lui Antal a vorbit și Laszlo Balint. „Felicitări, să fie sănătos, să aibă cât mai multe sezoane de-acum înainte și cât mai multe meciuri pe prima scenă. Este un jucător important pentru noi. Atât el cât și Hora au intrat și au încercat să revitalizeze puțin compartimentul ofensiv. Hora a și marcat, dar a fost prea puțin. Și dacă am fi reușit să egalăm, ar fi fost un rezultat nedrept. E o victorie normală a celor de la Botoșani”, a spus antrenorul „roș-albilor”.

În sezonul (2010-2011) în care a devenit campion cu Oțelul Galați, Liviu Antal a înscris 11 goluri în 28 de jocuri. Două stagiuni mai târziu, fotbalistul născut în Șimleul Silvaniei devenea golgheterul Ligii 1, cu 15 reușite, în tricoul lui FC Vaslui. În primul său sezon la UTA, Antal a marcat trei goluri, două decisive pentru punctele cu Gaz Metan Mediaș, din deplasare (din sezonul regular) și de acasă (din play-out) și cel din succesul clar de la Clinceni (3-0).

FOTO: Costel Șerban

0
0

Articolul Antal a bifat a 200-a prezență în Liga 1: „Am luat goluri pe greșeli individuale, trebuie să învățăm și să câștigăm următorul meci” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*