Antal a primit ștafeta de la Petre cu Viitorul: „Prin așezare tactică am blocat o echipă de posesie, cu jucători de calitate. Să ne intereseze doar ce facem noi!”

Liviu Antal a debutat în tricoul UTA-ei într-un meci cu Viitorul. Se întâmpla pe 15 ianuarie, în primul meci din retur, între timp fostul campion al Lituaniei cu Zalgiris trecându-și în cont cele mai rapide goluri ale sezonului, după niciun minut de joc în deplasările arădenilor de la Clinceni și Mediaș.

Astăzi, optarul arădenilor a făcut ștafeta în ofensivă cu Adi Petre, fără a avea realizări deosebite. „Știam că Viitorul este o echipă cu o posesie foarte bună, cu jucători de calitate și am încercat prin poziționare și așezare tactică să-i blocăm și cred că am reușit. Pe parcursul meciului am realizat ce ne-am propus și rezultatul este unul foarte bun pentru noi. Nu trebuie să ne uităm la celelalte echipe, e important ce facem noi, sa fim la fel de concentrați și de determinați, iar acum să ne gândim la următorul meci, care este foarte important”, a afirmat Antal, care nu a mai fost utilizat în dreapta liniei de mijloc de Balint, ci a fost trimis în centrul atacului, alături de Hora și apoi Cipri Rus.

790 de minute a strâns Antal la UTA și două goluri ce au deschis drumurile succeselor cu Clinceni și Gaz Metan.

0
0

Articolul Antal a primit ștafeta de la Petre cu Viitorul: „Prin așezare tactică am blocat o echipă de posesie, cu jucători de calitate. Să ne intereseze doar ce facem noi!” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*