Antal, gol de record în Liga 1: „Mă bucur că am marcat și mai ales că echipa a arătat foarte bine”

De cinci meciuri a avut nevoie Liviu Antal pentru a marca primul gol în tricoul UTA-ei, dar așteptarea a meritat. Fostul campion al României cu Oțelul Galați și al Lituaniei, cu Zalgiris, a punctat după doar 27 de secunde de la debutul celei de-a șasea apariție în tricoul „Bătrânei Doamne”. Rapidul fotbalist a beneficiat de pasa fostului și actualului său coleg, Modestas Vorobjovas, a scăpat printre Jutric și Patriche, a trecut mingea pe sub portarul Vâlceanu și a trimis în plasă.

A fost cel mai rapid gol înscris în prezenta ediție a Ligii 1, după cel al botoșăneanului Keyta, care marcase contra lui Dinamo după 56 de secunde. Evident: „E cel mai rapid gol de când m-am apucat de fotbal”, a confirmat și Antal, care a ieșit de pe teren după 33 de minute de joc, acuzând o problemă de ordin muscular.

Totuși, la final, experimentatul atacant i-a liniștit puțin pe suporterii utiști. „Am avut o mică problemă, dar sper să fiu bine și să îmi continui activitatea. Bineînțeles că mă bucur că am marcat și mai ales că echipa a arătat foarte bine și am reușit să luăm cele trei puncte. Alt lucru important e că am reușit să marcăm mai mult decât în meciurile anterioare. Dacă stăm să ne uităm la ultimele meciuri, am avut în fiecare ocazii bune și multe. În acest meci am și fructificat majoritatea ocaziile, cred că rezultatul și cele trei puncte sunt meritate. Au fost două reprize diferite. Prima a fost mai bună pentru cei de la Clinceni, iar în a doua noi am avut mai multe ocazii”, mai mai supus Antal la finalul partidei de la Clinceni.

Liviu Antal este unul dintre cei șase atacanți ai „Bătrânei Doamne”, iar după ce va semna și Adi Petre numărul lor va crește la 7.

1
0

Articolul Antal, gol de record în Liga 1: „Mă bucur că am marcat și mai ales că echipa a arătat foarte bine” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*