Antal, omul care a declanșat fiesta utistă: „Am arătat foarte bine, cred că victoria noastră nu se poate contesta. Vrem să terminăm cât mai sus!”

Cel mai cunoscut nume din campania de transferuri a iernii la UTA a ajuns la trei goluri în acest campionat. Liviu Antal a fost decisiv în succesul de azi al arădenilor cu Gaz Metan Mediaș, ocazie cu care „roș-albii” sunt siguri de prezența lor în Liga 1 și în noul sezon.

Fostul campion al Lituaniei, cu Zalgiris, a păstrat – oarecum – obiceiul golurilor rapide, cu mențiunea că de această dată nu a mai înscris în primele secunde ale partidelor (așa cum o făcuse la Clinceni și Mediaș), ci a făcut-o la 5 minute de la fluierul de start al mitanului secund. „Nu este important când și cât de repede înscrii, ci să o faci ca să câștige echipa. Mă bucur că în această zi am reușit să ne îndeplinim obiectivul, mă bucur că echipa a arătat foarte bine, cred că victoria noastră nu se poate contesta. Este important că ne-am creat ocazii și am avut o apărare precisă, important este că nu am luat gol și am înscris noi”, a spus Antal, care s-a aflat la locul potrivit, cu toată poarta în față, după ce „capul” lui Hora a revenit în teren din bară: „Nu știu am avut noroc, nici nu mai contrează. Important este că am trimis mingea în plasă și am făcut-o datorită colegilor, a echipei, altfeș puteam să ajung să marchez. Mă bucur că echipa a arătat atât de bine astăzi, mai ales că nu era tocmai simplu acest meci. A fost o presiune după înfrângerea cu Iașiul și ne trebuia neapărat o victorie, de care acum ne bucurăm”, a spus la final eroul arădenilor în disputa cu Gazul.

Liviu Antal este unul dintre utiștii care nu a jucat niciun meci cu suporterii arădeni în tribune, iar la final, la acea sărbătoare de la gardul arenei „Francisc Neuman”, avea să guste din beneficii. „Când suporterii vor avea posibilitatea să vină pe stadion cu siguranță ne vor împinge de la spate. Avem susținători frumoși, care iubesc acest club și este normal să fie un plus pentru noi. Sperăm că acum i-am făcut fericiți, acum 7 zile erau supărați, dar în viața unei echipe mai sunt astfel de momente. Am destule oscilații, dar sper ca în cel mai scurt timp să le reglăm”, a adăugat atacantul „Bătrânei Doamne”, care și-ar dori un rezultat pozitiv și în ultima etapă: „Vedem ce se va întâmpla în meciul dintre Argeș și Dinamo (n.a. „câinii” au câștigat cu 2-1 și îi lasă pe argeșeni la cota 31 de puncte, atât cât are și UTA acum) și ne dorim să câștigăm la Voluntari pentru a prinde locul 8, dacă putem, sau măcar locul 9, cert este că dorim să ne clasăm pe un loc cât mai bun”. 

În cel de-al doilea sezon în „alb-roșu”, Antal susține că va arăta o formă mai bună. „Mai am contract un an de zile cu UTA, vom vedea ce se va întâmpla, dar eu zic că rămân. Din nefericire, am venit nepregătit în iarnă, nu am prins un cantonament în acest sezon. Mă cunosc foarte bine și știu că, cu cât sunt mai bine pregătit din punct de vedere fizic, cu atât pot să arăt mai bine. Dar,  asta nu înseamnă că dacă voi avea cantonament voi arăta extraordinar. Eu mereu îmi doresc să-mi ajut echipa cât pot de mult și doresc să o văd pe o poziție cât mai fruntașă”, a concluzionat atacantul de 31 de ani.

Galerie FOTO semnată Claudia Carp

0
0

Articolul Antal, omul care a declanșat fiesta utistă: „Am arătat foarte bine, cred că victoria noastră nu se poate contesta. Vrem să terminăm cât mai sus!” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*