Antal: „Păcat că muncești foarte mult pentru un punct sau o victorie și meciul este decis de o fază fixă”

UTA nu a reușit să depășească barajul mental pe care îl reprezintă disputele de pe teren propriu, pierzând în fața campioanei sezonului trecut CFR Cluj. Chiar dacă au dat o replică foarte bună în prima repriză, arădenii au încheiat confruntarea cu „alb-vișiniii” fără să trimită nici măcar un șut pe spațiul porții.

Liviu Antal și-a înfruntat fosta echipă în confruntarea de sâmbătă seară, „optarul” utist evoluând în 2017 în șapte confruntări pentru CFR Cluj, fără să reușească să înscrie vreun gol. „Știam că ne așteaptă un meci greu, cu o echipă bine organizată, care își creează ocazii, dar în seara asta până la gol nu au avut multe situații. Meciul s-a decis la o fază fixă, păcat că muncești foarte mult pentru un punct sau co victorie și meciul este decis de o fază fixă. Trebuie să ne revenim, să uităm acest meci, să ne concentrăm pe următorul. Toate partidele ce urmează sunt foarte grele, trebuie să scoatem maxim cât putem, iar la final să ieșim cu capul sus”, a declarat Antal la finalul partidei.

Dacă în runda trecută, la Mediaș, a reușit să deschidă scorul în secunda 42, în această seară extrema dreaptă a UTA-ei nu a mai fost la fel de inspirat. La fel de adevărat este că nu multe baloane au ajuns la el. „Din păcate, am primit mingi când eram în offside sau nu au ajuns la mine. Programul este greu, cred că în acest moment pentru UTA este important să rămânem în prima ligă, iar dacă ajungem între primele șase obiectivul este îndeplinit. Nu trebuie să fim concentrați pentru a ajunge în primele șase, trebuie să fim să luăm fiecare meci în parte și să scoatem maxim, asta ne dorim. În această seară cred că singurul lucru care ne-a lipsit a fost golul, dar ca să înscrii sunt multe lucruri în spatele acestui lucru”,  mai consideră fostul golgheter al României în tricoul Vasluiului.

La finalul partidei atacantul utist s-a întreținut minute bune cu Ciprian Deac, cei doi fiind coechipieri în scurta perioadă petrecută de Antal în Gruia.

1
0

Articolul Antal: „Păcat că muncești foarte mult pentru un punct sau o victorie și meciul este decis de o fază fixă” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*