Antal ridică problema gazonului de pe „Francisc Neuman”: „Nici terenul nu ne ajută să jucăm un fotbal mai bun”

De când a debutat la UTA, chiar în primul meci al returului, cu Viitorul, Liviu Antal a avut cel puțin o ocazie importantă în fiecare apariție a sa în „alb-roșu” până în această seară. Contra lui Dinamo, campionul Lituaniei cu Zalgiris a jucat puține baloane în careul advers, fără să-i pună vreo problemă lui Eșanu.

Și astăzi, Antal e evoluat doar în ofensivă, chiar dacă pe teren s-a aflat la un moment dat și Buhăcianu, atacant de meserie, care a evoluat în linia mediană, în banda dreaptă. „Din păcate nu am reușit să înscriem, nici echipa, nici eu, deși am pus presiune pe adversar. Am încercat să îi dominăm, am încercat să avem mingea, dar, din păcate, nu ne ajută nici terenul să jucăm un fotbal mai mai bun. Din păcate faza de la penalty a decis acest meci”, a spus experimentatul fotblist sosit la Arad în această seară.

Nu are UTA nu de pierdut de pe urma calității proaste a gazonului, în condițiile în care și astăzi, cu Dinamo, arădenii au încercat să coducă? „Statistic vorbind avem mai multe victorii și mai multe puncte adunate afară. Din păcate, terenul de la Arad lasă de dorit. Deși e un stadion minunat, gazonul este foarte greu. Indiferent de asta, însă, următoarele meciuri le vom trata cu seriozitate și cu aceeași determinare. Este important ca la sfârșitul fiecărui joc să adunăm puncte, aceasta este țelul”, a adăugat Antal la flash-interviurile după partida cu Dinamo; 0-1.

Galerie FOTO UTA – Dinamo 0-1 semnată Claudia Carp

0
0

Articolul Antal ridică problema gazonului de pe „Francisc Neuman”: „Nici terenul nu ne ajută să jucăm un fotbal mai bun” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*