Antal și-a amânat întâlnirea cu golul în „alb-roșu”, dar explică revenirea colegilor săi de la Iași: „Trebuie să crezi până în ultimul moment”

UTA a învins cu 2-1 la Iași după un nou final de meci incredibil. Erico și Cipri Rus au înscris în prelungiri și au adus trei puncte mari utiștilor după ce ieșenii au condus timp de 82 de minute.

Atacantul Liviu Antal, titular în premieră în tricoul UTA-ei, a avut o ocazie mare, în genul celei de la Voluntari, dar a finalizat slab, în portar, dar a și fost protagonistul unei faze de penalty în favoarea echipei sale. Popa l-a luat cu fulgi cu tot pe fostul golgheter al lui Vilnius, dar „centralul” Antonie a lăsat jocul să continue.  „Meciul trecut am pierdut pe final, iată că acum noi am fost cei care am câștigat în ultimele minute. Trebuie să crezi până în ultimul moment, este important ca echipa să știe acest lucru. Avem o echipă cu caractere frumoase, care s-a dăruit până în ultimul minut, iar asta s-a văzut pe tabelă”, a spus Antal.

Fotbalistul revenit în Liga 1 după trei ani petrecuți în Lituania a vorbit și despre situația sa și a echipei, care e, din nou, aproape de play-off. „Mă simt bine, sper să revin la forma maximă în cel mai scurt timp. Bineînțeles, mai sper să ajung să și înscriu, pentru a-mi ajuta echipa cât mai mult. Campionatul este diferit față de acum trei ani, pe cum trec anii fotbalul se schimbă, atât ca și jucători, cât și ca echipe. Important e să ne focusăm pe ceea ce avem de făcut și să sperăm în continuare. În acest moment e important să rămânem cu picioarele pe pâmânt și să luăm fiecare meci în parte. Anul acesta este important să rămânem în prima ligă. UTA e la primul an de Liga 1 după mult timp, iar acest lucru se simte. Încercăm să formăm o echipă cu caracter, iar în cel mai scurt timp aceste lucruri se vor vedea și în rezultate”, a adăugat Liviu Antal.

FOTO: Claudia Carp

0

0

Articolul Antal și-a amânat întâlnirea cu golul în „alb-roșu”, dar explică revenirea colegilor săi de la Iași: „Trebuie să crezi până în ultimul moment” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*