Antrenorul care a insistat pentru transferurile lui Nicolae Stanciu si Florin Nita la Sparta Praga a platit pentru rezultatele slabe

Romanii de la Sparta Praga – Florin Nita, Bogdan Vatajelu si Nicolae Stanciu – au ramas fara antrenor. Italianul Andrea Stramaccioni, care insistase pentru transferurile lui Stanciu si Nita, a fost trimis la plimbare dupa ultimul rezultat din campionat, doar 1-1 cu Brno.

Andrea Stramaccioni va fi substituit de Leonidas Vokolos – directorul tehnic si asistentii sai – Omar Danesi, Roberto Muzzi, Federico Pannocini, Stefano Campari si Vincenzo Sasso.

Andrea Stramaccioni a avut la Sparta sarcina dificila sa lanseze internationalizeze clubul. I-am cunoscut pozitie in toamna, iar in primavara a fost mandat sa ridice imediat rezultatele echipei, lucru pe care l-am sustinut cu investitii suplimentare in imbunatatirea lotului.

Schimbare, din pacate, s-a lasat asteptata chiar si dupa primele trei etape din primavara, drept urmare clubul a decis sa-l schimbe imediat. ii dorim succes in activitatea sa”, a declarat Adam Kotalik, presedintele Spartei Praga.

The post Antrenorul care a insistat pentru transferurile lui Nicolae Stanciu si Florin Nita la Sparta Praga a platit pentru rezultatele slabe appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*