Antrenorul Dragoş Dobrescu revine în Liga Naţională de handbal feminin

Petre Apostol

După ce s-a despărţit de Corona Braşov la finalul sezonului trecut, antrenorul ploieştean Dragoş Dobrescu revine în Liga Naţională de handbal feminin. Fostul internaţional al României a fost numit în funcţia de antrenor principal al echipei CSM Roman, având ca obiectiv redresarea formaţiei, după un debut de sezon ratat.
Gruparea romaşcană ocupă ultima poziţie în clasament, după trei etape nereuşind să obţină niciun punct, pierzând cu Gloria 2018 Bistriţa Năsăud, în deplasare, scor 25-30, cu SCM Gloria Buzău, acasă, scor 18-19, şi cu SCM Craiova, în deplasare, scor 24-32.
Antrenorul Dragoş Dobrescu s-a mai aflat la conducerea echipelor masculine CSM Bucureşti şi CSM Ploieşti, făcând parte, de asemenea, şi din stafful tehnic al clubului Corona Braşov, la feminin. De asemenea, tehnicianul ploieştean a fost antrenor în cadrul Centrului Naţional de Excelenţă de la Sighişoara, între 2007 şi 2009.
Dobrescu nu a avut prea mult timp la dispoziţie pentru a cunoaşte colectivul echipei, urmând să debuteze pe banca tehnică a noii sale formaţii chiar în această seară, când, de la ora 17:00, CSM Roman va primi vizita grupării Minaur Baia Mare, care se află pe locul al şaselea în clasament, cu patru puncte.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*