Antrenorul elvetienilor, dupa infrangerea in fata FCSB-ului: „Ca a fost meritul lor sau n-am fost noi in stare, este greu de spus”

Pierluigi Tami, antrenorul formatiei FC Lugano, a vorbit dupa infrangerea suferita in fata FCSB-ului, cu scorul de 2-1, in Elvetia, si a explicat ce nu a mers in jocul echipei sale, desi aceasta a condus pana la pauza cu 1-0.

”In acele zece minute nu am reusit sa facem fata valurilor de presiune. Ca a fost meritul lor sau n-am fost noi in stare, este greu de spus. Am inceput sa avem probleme pe benzi. Ne lipsesc agresivitatea si experienta. Pe parcursul jocului trebuie sa stim cum sa tinem mingea, sa stim sa suferim, sa pasam in momentele grele.

In prima repriza am reusit sa-i controlam si nu ne-am gandit ca dupa doar 10 minute din repriza a doua vom avea probleme. Unele elemente au inceput sa aiba probleme, iar echipa n-a putut sa gaseasca solutii. Uneori, trebuie sa astepti sa treaca momentul foarte bun al adversarului, sa pasezi si apoi sa incepi din nou sa construiesti. Totul s-a intamplat foarte repede, am primit doua goluri in sase minute”, a declarat Pierluigi Tami, potrivit Telekom Sport.

The post Antrenorul elvetienilor, dupa infrangerea in fata FCSB-ului: „Ca a fost meritul lor sau n-am fost noi in stare, este greu de spus” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*