Antrenorul Laszlo Balint și fotbalistul Cristi Bustea – suspecți de infectarea cu COVID, emoții mari pentru rezultatele testelor PCR chiar în seara dinaintea meciului de Cupă!

Veste proastă pentru UTA cu o zi înaintea meciului din optimile Cupei României cu Universitatea Cluj. Antrenorul Laszlo Balint și mijlocașul Cristian Bustea sunt suspecți că au COVID-19 și au intrat în izolare. Cei doi au ieșit pozitivi la coronavirus în urma efectuării testului rapid.

La conferința de presă de astăzi, premergătoare jocului cu ”U” Cluj, a fost prezent antrenorul secund Alin Pînzaru, fostul antrenor al celor de la Brăila sau Alexandria care a intrat în stafful UTA-ei în vara anului trecut, înaintea startului play-offului Ligii a 2-a. „E o situație inedită pentru mine cel puțin, aș fi preferat să nu fie în fața dumneavoastră azi, dar situația o impune. Momentan s-au făcut toate tesările pentru COVID, așteptăm și  noi rezultatele, lotul pe care l-am pregătit este 100% apt pentru deplasare”, au fost cuvintele antrenorului secund al lui Laszlo Balint.

Alexandru Meszar, conducătorul „Bătrânei Doamne”, a confirmat faptul că antrenorul Laszlo Balint e suspect de COVID, mai ales că i s-au făcut trei teste rapide, dintre care două au ieșit pozitive și unul neconcludent. Totodată, mijlocașul Cristian Bustea nu face deplasarea la Cluj, pentru meciul de cupă din aceleași motive. „Au fost mici simptome la antrenorul principal al echipei noastre, am efectuat imediat teste rapide care, din păcate, au ieșit pozitive. Din acel moment, antrenorul Laszlo Balint a intrat în izolare, la fel și un jucător care a avut și el test pozitiv, Cristian Bustea. Restul lotului și al staffului tehnic va pleca conform programului în această după amiază la Cluj”, a punctat Meszar.

Emoții pentru rezultatele testelor PCR

Dacă testul PCR al lui Laszlo Balint confirmă infectarea cu COVID, UTA va trebui să se descurce fără antrenorul său în următoarele 14 zile, când echipa le va întâlni, pe lângă Universitatea Cluj, în Cupă, pe Chindia Târgoviște (în deplasare, sâmbătă 13 februarie) și pe FC Botoșani (acasă, pe  22 februarie), în cadrul etapelor cu numărul 23 și 24 ale Ligii 1. Aceeași discuție e valabilă și pentru Bustea, ca să nu mai vorbim despre posibilitatea ca deseară să mai fie confirmate și alte cazuri de coronavirus în lotul utist. Vă reamintim că în cazul în care arădenii vor fi în imposibilitatea de a alinia o echipă pentru meciul de Cupă cu U. Cluj, din  motive legate cu infectarea cu coronavirus, acesta nu se va reprograma ci va fi peirdut cu 3-0, la „masa verde”.

0
0

Articolul Antrenorul Laszlo Balint și fotbalistul Cristi Bustea – suspecți de infectarea cu COVID, emoții mari pentru rezultatele testelor PCR chiar în seara dinaintea meciului de Cupă! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*