Antrenorul Marius Maldarasanu, care a negociat cu Vointa Turnu Magurele si FCM Alexandria, este noul antrenor al Astrei Giurgiu din Liga 1

marius maldarasanuMarius Măldărăşanu, 43 de ani, este la prima aventură ca antrenor principal în Liga 1, fiind promovat în această vară de la echipa secundă a Astrei. Fostul mijlocaş de la Petrolul Ploieşti, Rapid, Beşiktaş şi FC Braşov are planuri mari pentru cariera care i se deschide în faţă.

„Îmi place fotbalul ofensiv”

„Cred că de la Mircea şi Răzvan Lucescu, cu care am lucrat, am luat chestia asta de a face atmosferă bună la echipă. Eu îmi doream să devin antrenor încă de când eram jucător. Sunt un om echilibrat, îmi place jocul ofensiv, eu fiind un astfel de fotbalist la vremea mea, dar sunt şi adeptul unei rigurozităţi în apărare. Mi-a plăcut mereu Guardiola, în special stilul lui de început de la Barcelona”, a comentat astăzi Măldărăşanu în cantonamentul Astrei din Poiana Braşov.

„Ar fi dureros”
Ploieşteanul nu vrea să ajungă să aibă soarta unor foşti fotbalişti care au devenit tehnicieni şi au pregătit fostele lor echipe de club: „Sunt un antrenor ambiţios, care vrea să ajungă cât mai sus. Nu mi-am fixat un obiectiv clar să antrenez echipele unde am jucat. Nu că nu-mi doresc, că eu aş vrea, dar ştiu ce s-a mai întâmplat şi cu alţii. Lăcătuş a fost o legendă a Stelei, dar, dacă n-ai rezultate, din aclamaţii, suporterii ajung la înjurături şi este dureros!”.

sursa: www.gsp.ro

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*