Antrenorul Parmei, despre Man: „Un jucător cu caracteristicile lui nu aveam, dar vine dintr-un campionat românesc, cu tot respectul…

Aflată pe penultimul loc în clasamentul din Serie A, Parma se agață de orice punct, iar în prima etapă a retrului se deplasează la Napoli, pe terenul unei echipe cu pretenții de Champions League în Italia.

În cadrul conferinței de presă de dinaintea deplasării de pe arena „Diego Armando Maradona”, antrenorul parmegianilor a vorbit și despre ultimul transfer făcut de echipa sa, arădeanul Dennis Man. „Un jucător cu acele caracteristici nu aveam încă. Alte aprecieri nu pot face, s-a antrenat cu noi doar în această dimineață. Când va fi gata să joace ne va spune doar timpul. S-a făcut o investiție importantă, dar vine dintr-un campionat românesc, cu tot respectul…Trebuie să cântărim dificultățile campionatului italian, să-i dăm timp să crească. Depinde de el să demonstreze dacă e pregătit. Nu e corect să-i dăm responsabilități, să ne gândim bine când împărțim jucătorii în buni sau mai puțin buni. Nu discutăm politica (n.a. de transferuri), când se iau tineri trebuie să le dai timp și e normal”, a declarat  Roberto D’Aversa.

Ținând cont de declarațiile tehnicianului „galben-albaștrilor”, Dennis Man nu va fi inclus în lotul Parmei, care joacă mâine, de la ora 19, la Napoli.

 

0
0

Articolul Antrenorul Parmei, despre Man: „Un jucător cu caracteristicile lui nu aveam, dar vine dintr-un campionat românesc, cu tot respectul… apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*