Anunț de interes general. Primăria Baia Mare : Certificatele de urbanism pot fi obținute online!

Din 6 februarie 2020 cetățenii municipiului Baia Mare pot obține certificatele de urbanism accesând o platformă specială pusă la dispoziție de primărie, doar în 5 pași:

1: Accesați www.baiamare.ro secțiunea Servicii Publice /Emitere Certificat Urbanism
2 : Selectați opțiunea Fără Autentificare, iar ulterior accesați Cerere Certificat de urbanism online
3: Completați formularul și încărcați documentele solicitate, iar la final dați click pe Trimite.
4: Selectați opțiunea Plătește on line, achitând contravaloarea emiterii Certificatului de Urbanism
5: Veți primi un email care conține date despre cererea dvs., fiind necesar să confirmați cerererea printr-un click pentru a putea fi validată.

Ulterior veți primi un email în care vor fi precizate atât numărul de înregistrare al cererii dvs., cât și termenul de rezolvare al acesteia.

“În Baia Mare, modernizăm constant tot ceea ce ține de administrația locală. Ne dorim să fim mai performanți, mai deschiși, mai transparenți, mai promți pentru cetățeni. Reducem timpul petrecut la ghișee, eliminăm stresul din ecuația obținerii unui certificat de urbanism. Dezvoltarea platformei online pentru obținerea certificatelor de urbanism este o dovadă în plus a deschiderii pe care o avem față de cetățeni, a măsurilor și a demersurilor pe care le întreprindem pentru reducerea birocrației și a eforturilor cetățenilor în demersul de a procura astfel de certificate.” a menționat primarul Cătălin Cherecheș.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*