Anunţ de presă:”Amenajamentul fondului forestier proprietate publică a comunei Budești și privată aparținând persoanelor fizice asociate”

Anunţ de presă:Amenajamentul fondului forestier proprietate publică a comunei Budești și privată aparținând persoanelor fizice asociate”

”Agenția pentru Protecția Mediului Maramureș anunță publicul interesat asupra necesității efectuării evaluării de mediu și a evaluării adecvate  în vederea obținerii avizului de mediu, pentru Amenajamentul fondului forestier proprietate publică a comunei Budești și privată aparținând persoanelor fizice asociate, în județul Maramureș, titular: PRIMĂRIA COMUNEI BUDEȘTI, cu sediul în județul Maramureș, localitatea Budești, str. Principală, nr. 816.

Observațiile și comentariile publicului interesat privind decizia etapei de încadrare  se trimit în scris la Agenția pentru Protecția Mediului Maramureș, municipiul Baia Mare, str. Iza, nr. 1A, cod 430073, tel. 0262 276 304, fax 0262 275 222, e-mail: office@apmmm.anpm.ro, în zilele de luni-joi, între orele 8:00-16:30 și vineri între orele 8:00- 14:00 în termen de 10 zile calendaristice de la data publicării anunțului”.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*