Anunț de ultimă oră pentru români. „Oamenii vor muri acasă” Toată lumea trebuie să afle

Anunț de ultimă oră pentru români. „Oamenii vor muri acasă” Toată lumea trebuie să afle

Medicul Virgil Musta vine cu o declarație alarmantă despre viitorul României în contextul pandemiei de Coronavirus.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

Medicul din Timișoara care a reușit să vindece cei mai mulți oameni de Covid-19 dezvăluie că situația va fi din ce în ce mai grea în România, având în vedere că deja școlile se închid la loc, întrucât există peste 700 de elevi infectați.

Virgil Musta avertizează că se creează o presiune extrem de mare pe sistemul sanitar din România și că deja spitalele sunt pline.

„Spitalele sunt pline. Nu mai sunt locuri. Se va ajunge in punctul în care oamenii vor muri la domiciliu.

S-a gresit pentru că foarte multă lume nu respectă regulile. La ora actuală în comunitate există foarte multe persoane bolnave care chiar în acest moment răspândesc fără voia lor boala”, a declarat Virgil Musta vineri la RomaniaTV.

De ce mor oamenii?

Virgil Musta menționează despre amânarea venirii la spital, pe motiv că starea generală de sănătate este în parametrii normali, iar în al doilea rând, este vorba despre momentul în care a apărut infecția cu COVID-19. Dacă pacienții se aflau într-o perioadă de anxietate și drepresie, acest lucru a contribuit enorm la agravarea bolii.

„Primul a fost că au venit târziu la spital. Toţi veniseră după o săptămână în care starea generală a fost bună şi au venit în momentul în care s-a agravat starea de sănătate. Se ştie că în a cincea – a şaptea zi există riscul de agravare bruscă a stării de sănătate.

Din păcate, toţi au stat acasă spunând că au o formă uşoară, că nu e problemă şi au venit când au început să se desatureze, când leziunile pulmonare erau de peste 70 la sută. De aceea, această evaluare care se face, biologică, ar fi bine ca lumea să o facă pentru că poţi depista din timp modificările care duc la forme severe”, a explicat şeful Secţiei COVID-19 de la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara.sursa

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*