Apariție surpriză la „oficiala” de pe „Francisc Neuman”! Nicolae Bara a venit să o vadă pe UTA după aproape 13 ani: „Publicul este așa cum mi-l amintesc”

Printre cei 8500 de spectatori ai meciului UTA – FCSB (1-1) s-a aflat și omul de care se leagă precedenta perioadă a UTA-ei în Liga 1. Nicolae Bara (66 de ani), fostul principal finanțator al grupării „roș-albe” în sezoanele 2006-2008, a investit în jur de 8 milioane de euro în echipa arădeană și a ieșit cu un gust amar din fotbal, simțindu-se trădat de Gheorghe Falcă, fostul primar al Aradului și Sandu Ion, ex. partenerul său din conducerea „Bătrânei Doamne”.

După ce a ieșit și din politică, dar și din afacerile din domeniul Frigo și presă (a deținut la un moment dat publicațiile Sport Total și „Ziarul”, dar și postul de radio Sport Total FM),  Nicolae Bara s-a mutat la Viena, dar mai vine din când în când în România, la Ogrezeni (județul Giurgiu), unde deține o fermă. Și astăzi era în drum spre Austria, când a acceptat invitația lui Traian Constantin Igaș, fost ministru și președinte de onoare al UTA-ei pe finalul anilor 2000, pentru a-și vedea la lucru vechea dragoste.

De altfel Bara susține că nu a mai fost pe un stadion din perioada în care o finanța pe UTA. „Nu m-a mai interesat deloc fotbalul după ce am plecat de la Arad. Și la televizor mă uit rar la meciuri, dar azi nu puteam să-l refuz pe domnul Igaș. Mi-a spus să vin să o văd pe UTA, pe stadionul nou al Aradului și, într-adevăr, îmi place ceea ce văd. Publicul este așa cum mi-l amintesc, e frumoasă atmosfera”, ne-a mărturisit fostul finanțator al „Bătrânei Doamne”, care a luat, bineînțeles, loc la tribuna oficială a noii arene „Francisc Neuman”.

Aflând că omul care l-a adus la UTA în 2006 de la CFR Cluj a fost la meciul cu FCSB, Laszlo Balint, a spus: „Mă bucur că a fost alături de noi, domnul Bara rămâne un utist, apropiat chiar dacă doar cu sufletul de această echipă. Poate, îl vom avea aproape și din alte ipostaze”.

Balint plecase de la Arad în 2007, când la Arad a început sezonul ce s-a încheiat cu retrogradarea „roș-albilor” în Liga 2-a. De abia vara trecută, UTA, sub comanda lui Laszlo Balint, a revenit în elita fotbalului românesc, unde se simte din ce în ce mai bine.

0
0

Articolul Apariție surpriză la „oficiala” de pe „Francisc Neuman”! Nicolae Bara a venit să o vadă pe UTA după aproape 13 ani: „Publicul este așa cum mi-l amintesc” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*