Apel disperat pe Facebook pentru a salva viaţa unui copil de numai 2 ani din Borşa

Apel disperat pe Facebook pentru a salva viaţa unui copil de numai 2 ani din Borşa

Părinţii unui băieţel de numai doi ani din Borşa fac un apel disperat pe Facebook pentru a-i salva acestuia viaţa. Aceştia au creat o pagină pe reţeaua de socializare „O şansă pentru Albert” unde expun povestea copilului şi nevoile lui.  Şansa lui la o viaţă normală depinde de un tratament la o clinică din Turcia, tratament care costă 70.000 de euro şi care depăşeşte cu mult posibilităţile financiare ale familiei.

„Vă salut, dragi prieteni!
Numele meu este Albert, am 2 anișori, sunt un copil cuminte, simpatic și zâmbăreț și din păcate am venit prea devreme pe această lume. M-am nascut la doar 32 de săptămâni, am fost bine primele 3 zile după naștere, pe urmă o bacterie nemiloasă a pus stăpânire pe mine și mi-a distrus mare parte din creier. M-am luptat cu viața încă din primele zile pentru că mi-am dorit cu tărie să trăiesc, să fiu un copilaș normal și sănătos și să-i bucur pe părinții mei, pe familia mea și pe toți cei care mă înconjoară.
Din păcate, viața nu e întotdeauna așa cum ne dorim să fie. După ce am ieșit din spital, am mers acasă cu părinții mei, care mă iubesc enorm și care și-ar da chiar și viața pentru mine. Am continuat să ne prezentăm la fiecare vizită medicală pentru orice mică/mare problemă se ivea. Însă, în România nu prea am avut rezultate ori răspunsuri clare. Părinții mei au decis atunci să plecăm în Italia. Aici am fost supus la multe controale, iar dupa un an de investigații am aflat cruntul diagnostic : Paralizie cerebrală infantilă, grav retard neuro-motor, hipoacuzie bilaterală, surditate severă, strabism grav.
De doi anișori mă lupt cu acestea, mereu prin spitale și centre de recuperare. La doi anișori eu nu reușesc să îmi țin căpuțul, nu stau în fund, nu pot să prind sau să țin în mână jucării sau să mă joc, nu pot face nimic. Până în prezent am fost supus la două operații grele:
• prima a fost la ambii ochișori, pentru a-mi corecta strabismul
• a doua a fost la ureche pentru a-mi pune implant cohlear, deoarece din cauza bacteriei am rămas și fără auz. Acum, din fericire, pot să văd și să aud vocea părinților mei și a celor care mă înconjoară.
Din fericire, Dumnezeu a avut grijă de mine și mi-a deschis o portiță, mi-a dat o speranță pentru o viață normală și o copilărie fericită. Speranța vine din Turcia, de la un spital foarte mare, un centru de excelența, și anume: Liv Hospital din Istanbul. Acolo este singura mea șansă ca eu să mă pot recupera, să pot merge pe picioarele mele, să mă pot juca cu copiii și să am o copilărie normală și fericită.
Răspunsul celor din Turcia i-a bucurat pe părinții mei. Cu toate acestea, i-a și intristat ținând cont de posibilitățile noastre. Mesajul lor a fost urmatorul : “Micuțul Albert are nevoie de 6 injectări cu celule stem + ședințe de fizioterapie între injectări”.
Din păcate, suma pentru acest tratament care îmi poate salva viața este enormă (70.000 euro), iar părinții mei nu dispun de această sumă ca să putem pleca în Turcia.
M-am gândit să apelez la voi și la bunătatea/bunăvoința voastră, să mă ajutați cu oricât puteti, pentru că puțin câte puțin pot să facă diferența, să mă ajutați să fiu și eu un copil normal și să pot să mă bucur și eu alături de familia mea de viață, și nu de una continuă prin spitale.
În același timp, orice sfat din partea celor care au mai trecut prin asemenea situații ne-ar fi de mare ajutor. Experienţa prin care au trecut alții ne poate fi de extrem de mare ajutor să putem obține șansa de a-l duce pe micuțul Albert în Turcia.
Vă rog din suflet să mă ajutați, doar cu ajutorul vostru o să pot să îmi îndeplinesc visul : O VIAȚĂ NORMALĂ ȘI O COPILĂRIE FERICITĂ ȘI LINIȘTITĂ.
VISUL LUI ALBERT, CARE ESTE ȘI VISUL NOSTRU, ESTE ACELA DE A-L PUTEA VEDEA CUM FUGE ȘI SE JOACA LA FEL CUM FAC CEILALȚI COPILAȘI. ACEST VIS IMPLICĂ MULTĂ DETERMINARE ȘI MUNCĂ PENTRU ALBERT. EL ESTE UN MIC LUPTĂTOR ȘI A LUPTAT CONTINUU TIMP DE DOI ANI, MAI ARE NEVOIE DOAR DE UN MIC HOP PENTRU A REUȘI. DAR ASTA NU MAI DEPINDE DOAR DE EL. ÎMPREUNĂ PENTRU ALBERT, PUTEM FACE DIFERENȚA! Va rog sa distribuit mai departe, poate sunt si alți oameni care ne pot ajuta!
Vă mulțumesc din suflet și o să vă țin la current cu toate progresele mele! Vă pup și vă îmbrățișez cu mare drag! Prietenul vostru Albert!
DONAȚII SE POT FACE IN CONT(IBAN) BANCAR :
Nume: Ardelean Brigitte Gabriela
•CONT RON : RO56RNCB0184103524670001
•CONTEURO:RO72RNCB0184103524670004
•COD SWIFT : RNCB RO BU”

 

Vă salut, dragi prieteni!Numele meu este Albert, am 2 anișori, sunt un copil cuminte, simpatic și zâmbăreț și din…

Posted by O sansa pentru Albert on 12 Martie 2018

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*