Apel pentru salvarea unei vieti! Fetita unei asistente de la Ambulanta Lugoj are nevoie de ajutor!

O asistenta, care lucreaza la Statia de Ambulanta din Lugoj, face un apel public pentru a-si putea salva fiica de numai 12 ani.Intr-un mesaj postat pe o retea de socializare, asistenta medicala Oana Cuza, solicita sprijin financiar pentru ca fiica ei, care sufera de o boala crunta, sa poata beneficia de tratament intr-o clinica din Turcia.

Cu durere in suflet fac apel la bunavointa voastra oameni dragi pentru a o sprijini financiar pe fetita mea in varsta de doar 12 anisori,care a fost diagnosticata cu Malformatie arterio-venoasa hemifata stanga cu extensie intraorbitala stanga pana la nivelul chiasmei optice, Sindrom Wyburn-Mason, Stenoza aortica subvalvulara. In septembrie 2017, in urma unei sangerari masive necontrolate din cavitatea bucala s-a intervenit de urgenta, fetita fiind intubata, mesata si, ulterior, embolizata (transfuzie de sange), pe aceasta cale multumesc tuturor cadrelor medicale ce s-au implicat in salvarea vietii ei, a suferit doua sesiuni de embolizare in decurs de cateva luni, dar problemele de sanatate nu s-au rezolvat (sangerarea a revenit). Pentru a continua investigatiile medicale si tratamentul de specialitate este nevoie de minim 25.000 euro, deoarece urmeaza sa ne deplasam la Clinica Acibadem-Altunizade Istanbul. Orice suma este binevenita. Va multumim din suflet!”, se arata in apelul disperat lansat de asistenta Oana Cuza.

Persoanele care doresc sa ajute sunt rugate sa faca depuneri in urmatoarele conturi bancare, deschise la Raiffeisen Bank pe numele Cuza Ileana-Olguta:

RO48RZBR0000060010042715 – cont in lei
RO61RZBR0000060020022811 – cont in euro

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*