Apostu a răbufnit pe Facebook: ”Sper ca unii să conștientizeze, măcar acum, ca UTA merită mai multă implicare la nivel local și nu doar declarativ!”

UTA a bătut-o pe CFR Cluj chiar pe arena din Dealul Gruia și a ajuns pe poziția a 5-a în Liga 1, în plină „zonă play-off”. Despre aportul autorităților locale la parcursul  bun al echipei fanion a Aradului am discutat mult din vară încoace și am taxat faptul că Primăria a amânat nejustificat de mult finanțarea, iar clubul arădean fiind în postura de a se folosi de cele 2 milioane de lei acordate în ceasul al 12-lea în perioada 12 noiembrie – 15 decembrie. În rest, clubul a trăit din fonduri proprii obținute din drepturi TV și de la diferiți sponsori odată cu promovarea în Liga 1, orașul fiind, evident, restant față de unul dintre simbolurile sale cele mai de preț.

Implicat în proiect, Bogdan Apostu știe la rândul lui cum stau lucrurile la Arad și a răbunit pe Facebook după ce oameni politici au subliniat pe același site de socializare importanța succesului de pe terenul CFR-ului și mândria ce a venit odată cu el.

”Felicitari, baieti! CFR CLUJ – UTA ARAD 0-1!

Bravo, Gyuszi!

Un parcurs cu atat mai meritoriu cu cat UTA are un buget la nivelul ultimelor 3! echipe din liga 1…

Am vazut si postarile unor politicieni din Arad in seara asta, dupa meci, care se grabeau sa laude proiectul UTA si rezultatele actuale. Felicitari si voua, domnilor! UTA a “beneficiat” deja de 0 (ZERO) lei in sezonul de Liga 1 (2020-2021)… nu e rau, nu?

Urmeaza sa primeasca ptr o luna (1 month) o suma echivalenta cu ceea ce primeste CFR Cluj ptr fiecare punct obtinut in Europa League…

Chiar si asa, sper ca unii sa constientizeze, macar acum, ca UTA merita mai multa implicare la nivel local, si nu doar declarativ.

Mai presus decat transferurile in sine, pe care nu degeaba le lauda Dan Petrescu, in vara am realizat cel mai important transfer, impreuna cu Gyuszi Balint : transferul de incredere catre un grup de jucatori minunati, care scriu istorie ptr tot ceea ce inseamna UTA si Aradul.

UTA, SINGURA ECHIPA DIN FOTBALUL ROMANESC FARA INFRANGERE IN DEPLASARE IN 2020!” – e mesajul impresarului care nu și-a ascuns afinitatea pentru „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc, pentru care a și evoluat în trei perioade, inclusiv pe scena primului eșalon.

0
0

Articolul Apostu a răbufnit pe Facebook: ”Sper ca unii să conștientizeze, măcar acum, ca UTA merită mai multă implicare la nivel local și nu doar declarativ!” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*