Apostu le-a declarat război lipovanilor Pop și Sabău după ce Rusu s-a transferat fără știrea sa la CFR Cluj: „I-am dat în judecată, vor trebui să plătească”

În urmă cu două zile, CFR Cluj a anunţat oficial transferul lui Denis Alex Rusu, de la Şoimii Lipova, jucător care a evoluat în sezonul trecut la UTA Arad, sub formă de împrumut. Gruparea fanion a Aradului ar fi dorit un transfer defintiv al fotbalistului de 20 de ani, însă nu a reușit să convingă  conducerea divizionarei terțe, care l-a direcționat pe Rusu spre campioana României.

De altfel, cele două părți au întrerupt orice legătură de aproape trei luni de zile, însă nici impresarul mijlocașului de bandă, Bogdan Apostu, nu a știut nimic despre această mutare. Acum, Apostu susține că-și va căuta dreptatea în Instanță, acuzându-i cu subiect și predicat pe Radu Pop și Flavius Sabău pentru că i-au adus prejudicii influențându-l pe Denis Rusu fără a avea calitatea oficială să o facă. „Avocatul se ocupă de cazul cu Rusu, l-am acționat în judecată pe Denis pentru încălcarea contractului. E o sumă consistentă pe care el va trebui să o plătească. Nu știu dacă este vina lui sau a celor doi impresari care au funcție de conducere la Lipova. De fapt, un impresar are funcție de antrenor, iar celălat funcție de președinte, dar, mă rog, ăsta este fotbalul românesc. Eu când am fost conducător de club la Clinceni am ales să-mi dau demisia tocmai ca să fiu agent. Din ceea ce știu eu există o incompatibilitate clară între aceste două funcții, dânșii au ales să le practice pe amândouă. Asta e, este decizia dânșilor, dar – probabil – vor să fie solidari atunci când lui Denis îi va veni nota de plată. Sau sper să o facă, pentru că bărbații adevărați sunt și la bine și la greu. Contractele sunt făcute pentru a fi respectate. Există niște legi în țara asta, care funcționează. trebuie să ne asumăm ceea ce facem. Bravo lor, acestor doi agenți-impresari de la Lipova, nu vreau să spun mai multe pentru că sunt un băiat de bun simț, nu vreau să spun felul în care au încercat ei să negocieze cu UTA. Doar vreau să spun că nu au onoare, nici unul, nici celălalt”, a declarat astăzi Apostu.

Mergând mai departe, impresarul consideră că Rusu nu este vinovat pentru felul cum s-a realizat transferul la CFR și le-a declarat război total lui Pop și Sabău. „Denis e un copil, manevrabil, influențabil, nici măcar nu a fost decizia lui. A fost forțat cumva, influențat cumva să facă lucrul acesta, tocmai de aceea nu mă pot supăra pe el. Are circumstanțe atenuante, dar, repet, îmi doresc ca acei doi oameni, acele două personaje, pe care eu personal nu vreau să-i mai văd niciodată. Chiar îi anunț vor avea un război cu mine, cât timp voi activa eu în fotbal. Nu că nu voi lucra vreodată nici cu unul, nici cu celălat, ci voi încerca să le spun tuturor ce fel de oameni sunt. Nu-i o problemă că Denis nu a rămas la UTA, este o problemă felul în care au mințit jenant pe toată lumea, de 5 luni de zile. Ne-au mințit cu o seninătate cu care doar actori ca Al Pacino pot să o facă. El poate să o facă, dar oamenii de rând care nu au caracter nu pot să o facă sau nu ar trebui să o facă. Așa ar trebui să funcționăm într-o lume cinstită. Pentru mine, personal, valorile umane sunt mai importante decât banii și așa ar trebui să funcționăm cu toții. Din păcate, sunt oameni mici care pentru o pungă de semințe au acționat așa cum au acționat. Să fie sănătoși, eu le doresc sănătate și cu asta am încheiat acest subiect. Instanța va decide ceea  ce urmează, dar vă garantez că legile și regulamentele sunt foarte clare, la fel cum și contractul dintre mine și Denis Rusu este extrem de clar”, a mai afirmat Bogdan Apostu.

Oferta UTA-ei pentru transferul lui Dennis Rusu de la Șoimii Lipova a fost de 10 mii de euro, plus 50% dintr-un viitor transfer al mijlocașului care a marcat de două ori în sezonul precedent de Liga 1.

0
0

Articolul Apostu le-a declarat război lipovanilor Pop și Sabău după ce Rusu s-a transferat fără știrea sa la CFR Cluj: „I-am dat în judecată, vor trebui să plătească” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*