Aproape 2000 de bilete virtuale au ajuns la utiști, Emanuel Gherghel dă un exemplu puternic

Imobilizat de câțiva ani într-un cărucior de rotile, Emanuel Gherghel trece zilnic prin fața sediului clubului UTA. Ajutat de Marius Bunai, un fan înfocat al Campioanei Provinciei, fostul portar al celor de la UTA, Vagonul sau Progresul București își face plimbarea pe Calea Victoriei și, deseori, intră amabil în vorbă cu cei care au treabă acolo. Ieri, nea’ Ghighi a poposit ceva mai mult în pragul clubului, până ce Marius a achiziționat zece bilete virtuale la partida „roș-albilor” cu Petrolul.

Din puținul său, Emanuel Gherghel a ajutat clubul pe care l-a și prezidat în Liga 1, în sezonul 2002-2003, atunci când pe bancă se afla și regretatul Ionuț Popa. Și a fost fericit să o facă. Dar, fostul goalkeeper este doar unul dintre sutele de arădeni care au achiziționat cel puțin un tichet pe arena virtuală la UTA – Petrolul. Cei de la gruparea fanion a Aradului ne-au informat că sunt puțin sub 2000 de bilete vândute până la ora 20 a zilei de marți. Altfel, mai sunt patru zile în care vă puteți arăta susținerea față de club și elevii lui Laszlo Balint, care vor afla, cu siguranță, câți suporteri ar fi avut alături dacă nu existau restricțiile impuse de pandemia de coronavirus.

Utiștii ar fi bucuroși dacă s-ar vinde măcar 3700 de bilete, asta însemnând o arenă „Motorul” plină ochi. Timp ar mai fi, căci: ”Vânzarea continuă în fiecare zi la sediul clubului din Calea Victoriei, nr. 20 (până vineri între orele 10:00 – 18:00, iar sâmbătă de la 10:00 la 14:00). Biletele on-line sunt, în continuare, disponibile la adresa  https://uta.iabilet.ro/”, se arată pe site-ul oficial al clubului, uta-arad.ro.

0
0

Articolul Aproape 2000 de bilete virtuale au ajuns la utiști, Emanuel Gherghel dă un exemplu puternic apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*