Aproape o sută de sancțiuni contravenționale – aplicate în urma unor razii rutiere în județ

 

 

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Prahova,    „astăzi, în intervalul orar 10:30-12:00, s-a desfășurat o acțiune ce a avut ca scop principal asigurarea unui climat de ordine publică și siguranță rutieră, precum și verificarea modului de respectare a prevederilor legale în vigoare, pentru prevenirea răspândirii infecției cu virusul SARS-COV-2, în localitațile Blejoi, Păulești, Bucov, Bărcănești și Târgșoru Vechi.

La acțiune au fost angrenați peste 70 de polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice, arme, explozivi substanțe periculoase și biroului pentru protecția animalelor.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate peste 300 de persoane și controlate peste 240 de autovehicule, totodată fiind efectuate și 64 de testări alcooltest. De asemenea, au fost verificați și 20 de agenți economici.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 94 de sancțiuni contravenționale, mare parte pentru abateri la regimul rutier. Valoarea sancțiunilor depășește 21.000 de lei, iar ca măsuri complementare au fost reținute 5 permise de conducere și patru certificate de înmatriculare”.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*