Arădeanca Denisa Vați revine în „galben-albastru“, e 7-a jucătoare din lotul lui Jose Araujo

După ce a anunțat prelungirea înțelegerii cu Alexandra Rotariu, FCC Baschet UAV Arad a mai bătut palma cu un produs din propria pepinieră. Este vorba despre Denisa Alexandra Vaţi, care se întoarce acasă după o aventuri la Târgoviște si pe Litoral.

Originară din oraşul de pe Mureş, tânăra jucătoare în vârstă de 21 ani, ce măsoară 1,72m, evoluează pe postul de extremă şi vine de la Phoenix Constanţa, formaţie pentru care a jucat în ultimele două sezoane. Denisa Vaţi şi-a făcut debutul în Liga Naţională în maioul galben-albastru, în returul sezonului 2015-2016. După experienţa de la Arad, sportiva a evoluat pentru rivala CSM Târgovişte.

În ultima ediţie de campionat, Vaţi a strâns o linie statistică formată din 4.3 puncte pe meci, 2.2 recuperări, 1.0, pase decisive, cu un procentaj de 32 % la aruncările din interiorul semicercului, într- o medie de 28:23 de minute petrecute pe parchet.

Denisa Alexandra Vaţi este a 4-a jucătoare eligibilă pentru regula U23 din lotul FCC Baschet UAV Arad pentru noul sezon. Din acest grup mai fac parte Alexandra Rotariu (prelungire de contract), dar şi celelalte două noutăţi din această vară, Teodora Manea, respectiv Alexandra Ghiţă.

Vați este a 7-a jucătoare anunțată în această vară de gruparea care va fi antrenată de Jose Araujo, după Teodora Manea, Alexandra Ghiță, Adela Mercea, Ildiko Mîrne-Nagy și Veatriki Akathiotou și Alexandra Rotariu.

Foto : aradon.ro

0
0

Articolul Arădeanca Denisa Vați revine în „galben-albastru“, e 7-a jucătoare din lotul lui Jose Araujo apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*