Arădeanca Dodean a făcut cel mai bun meci împotriva niponelor, dar România are barat accesul spre medaliile mondiale

Echipa feminină de tenis de masă a României a fost eliminată, astăzi, de Japonia, scor 3-0, în sferturile de finală ale Cupei Mondiale de la Tokyo. Elizabeta Samara şi Daniela Dodean au fost învinse în primul meci, de dublu, de tandemul Miu Hirano/Kasumi Ishikawa cu 3-1 (7-11, 13-11, 11-5, 11-5), Bernadette Szocs nu i-a putut ţine piept lui Mima Ito, 3-0 (12-10, 11-7, 11-6), iar arădeanca de la CSM, Dana Dodean Monteiro, a pierdut după un meci spectaculos şi strâns, în faţa lui Kasumi Ishikawa, cu 3-2 (11-8, 11-13, 11-6, 10-12, 11-6).

Anterior, România s-a clasat pe locul al doilea în grupa C, după ce a pierdut, scor 1-3, întâlnirea cu Taiwan şi a câştigat, cu 3-0, disputa cu echipa din Vanuatu. În semifinalele Cupei Mondiale, Japonia va înfrunta Coreea de Sud, iar China va primi replica Taiwanului, naţionalele asiatice dominând, de altfel, de ani buni, întrecerile la nivel mondial.

Fetele lui Viorel Filimon se pot declara însă foarte mulţumite de 2019, an în care s-au încoronat din nou campioane europene şi au pătruns între cele mai bune opt naţionale ale lumii, cu menţiunea că Japonia, oricum o reprezentativă redutabilă, era ţară gazdă a Cupei Mondiale.

0
0

Articolul Arădeanca Dodean a făcut cel mai bun meci împotriva niponelor, dar România are barat accesul spre medaliile mondiale apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*