Arădeanca Ramona Haidu – distinsă cu ”Premiul Mentor pentru excelență în educație” + VIDEO

Aradul este un pol important al gimnasticii aerobice românești, iar numele de care se leagă cele mai multe performanțe este cel al Ramonei Haidu. Antrenor, profesor, metodician, părinte sau soră, într-un cuvânt mentor pentru sute de sportivi care au strălucit pentru orașul nostru și pentru România.

MOL România și Fundația Pentru Comunitate premiază anual zece profesori și antrenori de excepție, iar arădeanca Haidu a intrat și ea, recent, pe lista personalităților cu merite deosebite. Mai precis, antrenoarea de la CS Universitatea și CS Urania a fost distinsă cu ”Premiul Mentor pentru excelență în educație”, iar în filmulețul pe care-l puteți viziona mai jos aveți chintesenta muncii pe care Ramona Haidu o depune zi de zi cu sportivii săi. Două dintre cele mai bune produse ale sale,  Daciana Neciu și Zsofia Meszar, vorbesc și ele despre ceea ce a reprezentat și reprezintă Ramona Haidu în cariera și viața lor.

0
0

Articolul Arădeanca Ramona Haidu – distinsă cu ”Premiul Mentor pentru excelență în educație” + VIDEO apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*