Arădeanul Adrian Perenyi va juca sub comanda lui Zicu la divizionara secundă, Unirea Constanța

Unirea Constanța și-a prezentat lotul cu care va aborda noul sezon al Ligii a 2-a. Formația de la malul mării are în componență o parte din jucătorii care campionatul trecut au evoluat pentru fosta Farul. Mai precis, opt din cei 21 de fotbaliști pe care antrenorul Ianis Zicu îi are la dispoziție au îmbrăcat tricoul Farului în campionatul 2020/2021.

Între aceștia se află și Andrei Banyoi, care a evoluat pentru Șoimii Lipova un sezon jumătate, între iarna lui 2019 și vara lui 2020. Atacantul de 21 de ani semnase de câteva zile cu Nyíregyháza, grupare din eșalonul secund maghiar, dar până va obține cetățenie rămâne să evolueze pentru constănțeni. Un alt fost fotbalist în județul nostru, la UTA, este vorba despre portarul Iulian Anca Trip a semnat și el cu Unirea, unde a ajuns, însă, și un arădean get-beget.

Adrian Perenyi (14 august 2003) a fost crescut de Norbert Josza la Atletico și apoi la Viitorul, iar la seniori a fost debutat de Dinu Maghici, la Păulișana Păuliș, la nici 15 ani. Atacant cu un fizic foarte bun pentru vârsta sa și un șut pe măsură, Adi are și în ADN fotbalul ca fiu al lui Szabolcs Perenyi, fostul jucător al celor de la Dinamo, Jiul Petroșani, Poli Iași sau Farul. Din vara lui 2019, Adrian Perenyi a semnat cu Academia Pro Sport din București, academie a clubului din Liga 1, Academica Clinceni. De altfel, ilfovenii au dorit să-l transfer, însă ar fi fost obligați să-i plătească Viitorului grila de formare aferentă cluburilor de Liga 1. Pentru Csikszereda, în eșalonul secund, suma a fost mai mică.

În privința stadionului pe care Unirea Constanța va juca pe teren propriu, clubul a precizat că va folosi arena din Techirghiol, iar antrenamentele le efectuează la Mangalia, oraș despre care susține că „inima noastră bate”.

Însă, în prima etapă din Liga 2, constănțenii vor juca în deplasare, cu Concordia Chiajna, sâmbătă de la ora 11:00, acolo unde conducerea Unirii este dispusă să ducă și două autocare cu suporteri care doresc să susțină echipa.

0
0

Articolul Arădeanul Adrian Perenyi va juca sub comanda lui Zicu la divizionara secundă, Unirea Constanța apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*