Arădeanul Bruno Vasiu ar putea juca în Liga 1, în tricoul Chindiei

Odată cu revenirea la cârma celor de la Viitorul Constanța, transformată între timp în Farul Constanța, Gică Hagi și-a reevaluat o parte din foștii elevi. Printre aceștia s-a aflat și arădeanul Bruno Vasiu, care – însă – nu a fost ținut de „Rege” la gruparea de pe Litoral, dar l-a propus la o altă prim divizionară unde a împrumutat alți fotbaliști importanți, precum Marco Dulca, Paul Iacob, Tiberiu Căpușă, Cătălin Căbuz sau Răzvan Matiș.

Fundașul central de 23 de ani participă la cantonamentul echipei lui Emil Săndoi, de la Săcele și în funcție de randamentul pe care-l dă ar putea fi menținut în lot. Fotbalistul crescut de Cristi Păcurar și Francisc Tisza la Atletico a făcut pasul la Academia Hagi în urmă cu 7 ani de zile, dar nu a apucat să debuteze în Lig 1 pentru constănțeni, ci doar a evoluat o repriză într-un meci de Cupă în sezonul 2015-2016. A avut apoi ceva probleme de sănătate, a revenit acasă, dar nu și-a găsit loc la UTA. În schimb, a evoluat cu succes la Șoimii Lipova, de unde a făcut pasul spre Liga 2-a la CSM Reșița. În returul sezonului precedent a jucat pentru CSM Deva, în Liga 3-a.

Acum e liber de contract și ar putea evolua în elită pentru Chindia, care contează pe trei ex. utiști, Simo Roumpoulakou, Daniel Celea și Daniel Florea.

0
0

Articolul Arădeanul Bruno Vasiu ar putea juca în Liga 1, în tricoul Chindiei apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*