Arădeanul Florin Purece revine în Liga 1, în tricoul lui Sepsi

După trei sezoane petrecute în străinătate, la Hapoel Raanana (Israel) și Termalica (Polonia), arădeanul Florin Purece (28 de ani) revine în fotbalul românesc. Nu o face la UTA, echipă la care s-a lansat în fotbalul mare, cu evoluții bune timp de trei campionate în Liga II-a (2009-2012), ci la Sepsi Sfântu Gheorghe.

”Vă informăm că în cursul zilei de azi Sepsi OSK a perfectat un nou transfer, cel al mijlocașului ofensiv Florin Purece, care ultima oară a jucat la Termalica Nieciecza (Polonia), dar a mai evoluat în carieră, printre altele, și la Hapoel Raanana (Israel), FC Viitorul, precum şi la Concordia Chiajna.  Jucătorul, în vârstă de 28 de ani, a semnat un contract valabil pe un an cu clubul nostru, cu opțiune de prelungire. Îi urăm mult succes alături de Sepsi OSK!” – anunță gruparea din județul Covasna pe pagina de Facebook, alături de o poză cu Attila Hadnagy, directorul general al celor de la Sepsi,

Născut în satul Vasile Goldiș, Purece a avut prima sa legitimație la Gloria Cermei. Ca fotbalist s-a format, însă, la Atletico, într-o generație cu George Țucudean, Dumitru Copil sau Richard Filaret. După cei trei ani petrecuți la UTA, a ajuns în Liga 1, la Concordia Chiajna (2012-2016) și mai apoi la Viitorul, cu care s-a încununat campion al României în vara lui 2017.

0
0

Articolul Arădeanul Florin Purece revine în Liga 1, în tricoul lui Sepsi apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*