Arădeanul Hațegan a scos primul cartonaș roșu la Euro 2020

Arădeanul Ovidiu Haţegan a debutat la EURO 2020 cu o prestație excelentă în duelul dintre Polonia și Slovacia, din cadrul grupei E. Partida de pe Gazprom Arena, din Sankt Petersburg, s-a încheiat cu o surpriză, adică cu succesul cu 2-1 al slovacilor, după reușitele semnate Szczesny (18 autogol) și Skriniar (69), respectiv Linetty (46).

Evoluția palidă a colegilor lui Lewandowski s-a datorat și eliminării de pe teren a lui Krychowiak, survenită destul de repede. Mai precis, în minutul 62, Hațegan nu a ezitat să-i arate al doilea cartonaș galben al partidei „decarului” Poloniei și să-l trimită mai repede la vestiare. Totodată, s-a mai înregistrat o premieră în această seară ankt Petersburg și anume polonezul Wojciech Szczesny a devenit primul portar din istoria Europenelor care-și introduce mingea în propria poartă.

În Rusia, „centralul” de 40 de ani a fost ajutat la cele două tuşe de Radu Ghinguleac şi Sebastian Gheorghe, rezervă de arbitru fiind celălalt central român delegat la Campionatul European, Istvan Kovacs.

0
0

Articolul Arădeanul Hațegan a scos primul cartonaș roșu la Euro 2020 apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*