Arădeanul Hațegan, implicat într-un scandal rasist provocat de colegul Colțescu: PSG și Istanbul Basaksehir au ieșit de pe teren în semn de protest + VIDEO

Scandal uriaș la PSG – Istanbul Basaksehir, meci din grupa H în Liga Campionilor. Meciul a fost întrerupt după ce arbitrul român Sebastian Colțescu l-a făcut „negru” pe unul dintre jucătorii echipei turcești. Partida de la Paris este condusă de o brigadă de arbitrii din România, avându-l la centru pe Ovidiu Hațegan, iar al patrulea arbitru este craioveanul Colțescu.

Totul a plecat după ce Demba Ba a comentat de pe margine la căderile teatrale ale lui Neymar. Colțescu l-a anunțat pe Hațegan, care a venit la el să-i ceară lămuriri. Colțescu a comunicat în limba română cu Hațegan și i-ar fi spus conaționalului său să îl trimită în tribune pe „negru”.

Totul s-a petrecut în minutul 13. Sebastian Colțescu l-a chemat pe Ovidiu Hațegan la margine pentru a-i arăta roșu lui Demba Ba folosind cuvântul „negru”. „I-a spus că este negru”, a strigat cineva de pe banca formației din Turcia, cel mai probabil moldoveanul Alexandru Epureanu.

În scandal a intervenit și Pierre Webo: „De ce spui negru? De de spui negru? De ce îmi spui negru? Nu poți să spui negru”, i-a strigat Pierre Webo, arbitrului român. 

Bașakșehir și PSG au părăsit terenul în semn de protest. În celălalt meci al grupei, Leipzig o conduce cu 2-0 pe Manchester United după o oră de joc.

VIDEO

0
0

Articolul Arădeanul Hațegan, implicat într-un scandal rasist provocat de colegul Colțescu: PSG și Istanbul Basaksehir au ieșit de pe teren în semn de protest + VIDEO apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*