Arădeanul Jorza – lângă Alexa, la Reșița?

E chestiune de ore până când CSM Reșița va oficializa numirea lui Dan Alexa pe banca tehnică după retrogradarea în Liga 3-a. Formația din Valea Domanului are și mici speranțe că va rămâne în eșalonul secund, după ce Farul a fuzionat cu Viitorul, iar Astra Giurgiu se confruntă cu probleme mari după ce a părăsit elita, însă fostul antrenor al lui Poli și-a dat oricum acordul să activeze în „roșu-negru”.

Din informațiile noastre, printre fotbaliștii care vor începe o nouă aventură alături de Alexa se numără și Amir Jorza. După despărțirea de Rapid, mijlocașul de aproape 22 de ani a fost curtat intens de Viitorul Pandurii și Unirea Slobozia, dar a ales să-și însoțească fostul tehnician din Giulești, din sezonul 2019-2020.

Crescut de Atletico Arad și lansat de UTA, Jorza a plecat la Rapid în vara anului 2018, punând umărul la promovarea „alb-vișiniilor” în Liga 2-a. În tricoul Rapidului, fotbalistul născut la Șagu a fost decisiv pentru promovarea celor de la FC Argeș în Liga 1, după ce a marcat în cel de-al 6-lea minut de prelungire golul ce i-a menținut pe Turris Turnu Măgurele (echipă desființată ulterior) în eșalonul secund și i-a trimis pe „alb-violeți” în elită.

0
0

Articolul Arădeanul Jorza – lângă Alexa, la Reșița? apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*