Arădeanul Man – al 14-lea fotbalist al celor de la FCSB infectat cu coronavirus, meciul cu Liberec are șanse mici să se mai joace

Arădeanul Dennis Man nu a scăpat de focarul de coronavirus de la FCSB, iar ProSport  a aflat că mijlocașul ofensiv al fostei vicecampioane a fost depistat pozitiv cu noul COVID-19. În schimb, celălalt fost utist din lotul bucureștenilor, Adrian Petre, a scăpat, însă partida dintre gruparea deținută de Gigi Becali și Slovan Liberec, din cadrul turului trei preliminar, are șanse mici să se mai dispute.

Astfel, Dennis Man este al 14-lea fotbalist de la FCSB care a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Mijlocașul ofensiv al FCSB-ului a aflat că a fost infectat în cursul zilei de miercuri, după ce a efectuat testele impuse de UEFA înaintea unui meci oficial în cupele europene. Inițial, Dennis Man ieșise negativ la testele de marți făcute de gruparea „roș-albastră”.

Lista jucătorilor infectați cu noul COVID-19:

Andrei Vlad – portar
Andrei Miron – fundaș central
Iulian Cristea – fundaș central
Ovidiu Popescu – mijlocaș
Ionuț Vînă – mijocaș
Darius Olaru – mijlocaș
Andrei Pandele – mijlocaș
Sergiu Buș – atacant
Alexandru Buziuc – atacant
Olimpiu Moruțan – mijlocaș
Marius Briceag – fundaș
Florinel Coman – mijlocaș ofensiv
Vali Crețu – fundaș
Dennis Man – mijlocaș ofensiv

0
0

Articolul Arădeanul Man – al 14-lea fotbalist al celor de la FCSB infectat cu coronavirus, meciul cu Liberec are șanse mici să se mai joace apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*