Arădeanul Man, aproape de primul assist în Serie A în cele 7 minute jucate în Verona – Parma 2-1

În etapa cu numărul 22 din Serie A, Parma s-a deplasat la Verona pentru a pune punct seriei negative cu un punct cucerit în zece partide. Numai că echipa românilor Valentin Mihăilă și Dennis Man a pierdut din nou, 1-2, deși deschisese scorul după numai 8 minute, prin  Kucka. Autogolul lui Grassi (min. 13) și reușita cu capul a lui Barak (62) au ținut punctele în „orașul iubirii”.

Dacă Mihăilă a prins pe teren ultimele 25 de minute, arădeanul Man a fost introdus pe teren de abia în minutul 88, în locul fostului fotbalist al lui AC Milan, Andrea Conti. În cel de-al treilea minut de prelungire din cele cinci dictate de arbitri, cel mai scump transfer din istoria Ligii 1 i-a pus mingea pe cap lui Zirkzee, cu o centrare cu piciorul drept, dar olandezul a reluat peste poartă din centrul careului.

Așadar, Man a intrat în toate cele tre confruntări ale parmegianilor după transferul de la FCSB, cu Napoli, Bologna și Verona, adunând 58 de minute. AC Parma rămâne pe penultimul loc în clasamentul primei ligi din Italia, cu doar 13 puncte obținute în cele 22 de etape disputate până acum.

0
0

Articolul Arădeanul Man, aproape de primul assist în Serie A în cele 7 minute jucate în Verona – Parma 2-1 apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*