Arădeanul Man, la al doilea gol în Serie B pentru AC Parma + VIDEO

Arădeanul Dennis Man a ajuns la două goluri în trei etape în Serie B. Mijlocașul ofensiv al naționalei a înscris în minutul 80 pentru Parma, în succesul cu 4-0 de la  Pordenone.

Întors de la echipa națională, unde marcase un gol extrem de important în succesul din Islanda, Man a început meciul pe banca de rezerve și a intrat în luptă din primul minut al actului secund în locul lui Correia.

Cu 10 minute înainte de final, Man a scăpat pe contraatac, a pătruns până în careu și a trimis balonul cu efect printre portar și unul dintre fundașii echipei gazdă.

Vasquez (19), Juric (38) și Inglese (64) au fost autorii celorlalte trei goluri ale emilianilor, care au strâns 7 puncte din 9 posibile în startul sezonului de Liga 3-a. Brescia, Pisa și Ascoli împart prima poziție cu maximum de puncte.

Celălalt român al „brânzarilor”, Valentin Mihăilă, a fost înlocuit în minutul 58 de Inglese. Veteranul Gianluigi Buffon a apărat fără greșeală poarta trupei lui Enzo Maresca, ce joacă etapa următoare împotriva celor de la Cremonse.

VIDEO cu rezumatul partidei Pordenone – AC Parma 0-4

0
0

Articolul Arădeanul Man, la al doilea gol în Serie B pentru AC Parma + VIDEO apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*