Arădeanul Man sau utistul Miculescu nu pleacă la Olimpiadă, cinci fotbaliști ai Farului vor fi – în schimb – în Japonia și ratează deplasarea de la Arad!

Mirel Rădoi a anunțat lotul pentru Olimpiadă, este vorba despre 20 de jucători, dintre care doi vor trece pe lista de rezervă. Printre convocați nu se află nici arădeanul Parmei, Dennis Man și nici mijlocașul UTA-ei, David Miculescu, care participase la ultima acțiune a selecționatei olimpice, la Marbella (Spania).

Pușcaș e unicul nume dintre stranierii relevanți care a putut fi adus la JO. În rest, cluburile au tratat cu refuzuri masive cererile FRF, inclusiv CFR Cluj, FCSB și CSU Craiova. Oltenii n-au nici măcar un jucător convocat: i-au blocat pe toți!

Lotul convocat de Mirel Rădoi: 

  • PORTARI: Marian Aioani (Farul Constanța), Mihai Popa (Astra), Ștefan Târnovanu (FCSB);
  • FUNDAȘI: Andrei Rațiu (Villarreal/Spania), Ricardo Grigore (Dinamo București), Andrei Chindriș (FC Botoșani), Virgil Ghiță (Farul Constanța), Alexandru Pașcanu (Ponferradina/Spania), Radu Boboc (Farul Constanța), Denis Ciobotariu (CFR Cluj);
  • MIJLOCAȘI: Andrei Ciobanu (Farul Constanța), Marius Marin (Pisa/Italia), Marco Dulca (Chindia Târgoviște), Dragoș Nedelcu (FCSB), Alexandru Dobre (Dijon/Franța), Valentin Gheorghe (Astra), Ion Gheorghe (FC Voluntari), Tudor Băluță (Brighton/Anglia);
  • ATACANȚI: George Ganea (Farul Constanța), George Pușcaș (Reading/Anglia).

Selecționata olimpică a României se reunește pe 30 iunie la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, acolo unde se va pregăti în regim închis până la plecarea în Japonia, programată pe 15 iulie. Echipa de fotbal a României revine la Olimpiadă după 57 de ani!

Indirect, UTA primește o mână de ajutor de la Rădoi și asta pentru că Gică Hagi nu îi va avea la dispoziție pentru prima etapă a Ligii 1 nu mai puțin de cinci fotbaliști. Este vorba despre portarul Aioani, fundașii Ghiță și Boboc, mijlocașul Ciobanu și atacantul Ganea. UTA – Farul e programată în weekendul 16-118 iulie, la Arad. Altfel, Tânovanu și Nedelcu nu sunt oameni de bază la FCSB, pentru ca absențele lor să conteze cu adevărat în etapa a treia, când bucureștenii vin și ei pe „Francisc Neuman”.

0
0

Articolul Arădeanul Man sau utistul Miculescu nu pleacă la Olimpiadă, cinci fotbaliști ai Farului vor fi – în schimb – în Japonia și ratează deplasarea de la Arad! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*