Arădeanul Man, unul dintre fotbaliștii fundamentali pentru revenirea rapidă a Parmei în Serie A: „Vom renaște cu ei!”

Parma a luat drumul Seriei B, dar va ataca promovarea imediată cu un nou antrenor. Este vorba despre Enzo Maresca, cel care în ultimul an a pregătit formația secundă a lui Manchester City.

Javier Ribalta, directorul sportiv al clubului emilian, a transmis că cei doi fotbaliști români sunt „fundamentali” pentru noua echipă a Parmei, care își propune să revină după un singur an în liga de elită a Italiei, alături de experimentatul mijlocaș slovac Juraj Kucka. „Kucka e fără dubii parte din proiect. Am discutat cu el, e un băiat fantastic, un profesionist desăvârșit. Acum el se gândește la Campionatul European, apoi ne vom întâlni iar și vom discuta, însă mi-a transmis deja disponibilitatea sa și, cu siguranță, va rămâne cu noi. Man și Mihăilă vor fi fundamentali pentru acest proiect. Parma va renaște cu ei”, a declarat Javier Ribalta, potrivit Parmalive.

În ultimul sezon, Dennis Man a evoluat în 14 meciuri pentru Parma și a reușit două goluri și un assist, în timp ce Valentin Mihăilă a punctat de patru ori și a oferit două assist-uri în 17 apariții. Cei doi fotbaliști români nu au putut juca în ultimele cinci runde ale sezonului, din cauza unor accidentări musculare.

Pentru transferul arădeanului Man, „brânzarii” i-au plătit 11 milioane de euro lui FCSB, UTA alegându-se, deocamdată, cu 998 de mii de euro, pentru ca pentru restul de 150 de mii arădenii urmând, probabil, să se judece cu clubul lui Becali.

0
0

Articolul Arădeanul Man, unul dintre fotbaliștii fundamentali pentru revenirea rapidă a Parmei în Serie A: „Vom renaște cu ei!” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*