Arădeanul Marius Copil, prima „rachetă” a României în meciul de Cupa Davis cu Marocul

Căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a României, Gabriel Trifu, i-a convocat pe tenismenii Marius Copil, Adrian Ungur, Horia Tecău, Florin Mergea şi Dragoş Dima pentru meciul cu Marocul, programat pentru 7 şi 8 aprilie, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Întâlnirea cu echipa Marocului, din turul 2 al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Cupei Davis, se va disputa astfel: două meciuri de simplu sâmbătă 7 aprilie, după sistemul cel mai bun din trei seturi, respectiv trei meciuri duminică 8 aprilie, unul de dublu şi două de simplu, după acelaşi sistem, cel mai bun din trei seturi.

În primul tur al Cupei Davis, România a învins Luxemburgul cu 4-1, la Piatra Neamţ, iar Marocul a dispus cu 3-1 de Georgia, la Marrakech.

Pentru tenismenul de la CSM Arad este a 16-a convocare sub tricolor, prima datând din 2009, în duelul cu Rusia, de la Sibiu. În total, „Tunarul din Carpați” are 24 de meciuri în Cupa Davis, dintre care 15 victorii.

csmarad.ro

0
0

Articolul Arădeanul Marius Copil, prima „rachetă” a României în meciul de Cupa Davis cu Marocul apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*