Arădencele și-au asigurat prezența pe podium: Universitatea Galați – Piroș Security Lioness 0-1

Dacă în urmă cu două săptămâni călătoreau până la Constanța pentru a-și lua biletele pentru semifinalele Cupei României, astăzi, fotbalistele de la AC Piroș Security au ajuns și la Galați pentru penultima etapă a play-offului Ligii I. Concluzia a fost aceeași pentru „leoiace”, victorie la limită și trei puncte imense, ce le asigură poziția pe podium cu o etapă înainte de final.

Parlak și Olariu au avut șansa să le facă oaspeteler meciul ușor, dacă nu ar fi ratat din poziții ideale în primele 20 de minute. Apoi, lui Voinea i s-a refuzat un penalty, așa că scorul reprizei a fost alb. Însă, lucrurile au intrat în normal la 6 minute de la debutul actului secund. Parlak a tras la poartă, o adversară a comis henț, iar Olariu a marcat din penalty.  Gălățencele nu au creat mare pericol la buturile lui Bărbosu (care a înlocuit-o și de această dată pe Maha), ceva emoții născându-se doar la câteva faze fixe.

Fiindcă Becicherecu Mic a pierdut la Cluj, Piroș Security a pus patru puncte între ea și gruparea timișană și e sigură de prezența pe podium la finalul stagiunii. În schimb lupta pentru locul 2 continuă. „A fost un meci extrem de greu, strâns, dar asta și pentru că ne-am cam jucat cu ocaziile în începutul meciului. Apoi, gazdele au echilibrat disputa, au avut și ele ceva situații, dar, una peste alta, victoria echipei noastre rămâne meritată. Să nu uităm că am avut și azi absențe importante, în Prisăcari, Maha și Sucilă și, totuși, echipa a obținut un rezultat important pe o suprafață sintetică destul de proastă și în fața unei echipe bune”, a explicat Liviu Ilea, directorul sportiv al grupării arădene.

Piroș Security încheie sezonul Ligii I duminică, de la ora 11, contra campioanei Olimpia, care ar putea deplasa la Arad o formație tânără, urmând să-și menajeze titularele pentru jocul de Cupă, de miercuri, tot pe terenul echipei lui Cuedan.

Formații:

Galați: Pazarhic – Ivan, Khardari, Oprică, Petrovskaya, Lepădatu, Postol, Sfetcu, Topal, Bențoiu. Rezerve: Bobocea, Condrea, Nina. Antrenor: David Asandei.

Piroș: Bărbosu -Șuveț, Ancăș, Marcea, Drăgan – Bozian, Răduc – Bălaș, Voinea, (81 Sîrbovan), Parlak – Olariu (90+1 Kugler). Antrenor: Dan Cuedan.

Arbitri: Alexandru Naum (Buzău) – Silviu Andreiu (Râmnicu Sărat), Bogdan Mihai Martinescu  (Buzău)
0
0

Articolul Arădencele și-au asigurat prezența pe podium: Universitatea Galați – Piroș Security Lioness 0-1 apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*