Arădeni de bronz la Supercupa României de minifotbal: Premiere are șanse să ajungă și în cupele europene!

Prima competiție majoră de minifotbal post-pandemică s-a încheiat cu o formație arădeană pe podium. Premiere a câștigat finala mică a Supercupei de la Oradea și are șanse bune să meargă într-o cupă europeană la toamnă. Condiția ar fi ca una dintre finaliste, Nova Vita Târgu Mureș și Glissando Timișoara, echipe profesioniste de minifotbal să ajungă pe unul dintre primele două locuri la finala pe țară, de la Râmnicu Vâlcea.

Revenind, lupta pentru locul 3, a fost a patra partidă pe care teamul lui Radu Anca l-a câștigat la penalty-uri, după cele două grupe și sfertul de finală cu prietenii de la Luciano. După 3-3 în timpul regulamentar cu Real Yry Team Iași, marcatorii arădenilor fiind Pirtea, Burlă și Ciornei, loteria penalty-urilor a fost decisă de reușitele lui Copil, Suslak și Burlă, în timp ce moldovenii au trimis odată mingea în bară. S-a terminat 6-5 și Premiere sunt medaliații cu bronz ai turneului de la Baza Tineretului din Oradea.

„Din punctul meu de vedere, am avut o prestație peste așteptări la acest turneu la care au luat parte cele mai bune echipe din țară la minifotbal. Pot spune că băieții au făcut performanță pentru Arad cu acest loc 3 extrem de muncit. Îi mulțumim lui Flavius Măduța, omul ce ne dă posibilitatea să ajungem la astfel de competiții, e implicat trup și suflet în proiectul Premiere, sperăm să-i aducem și alte satisfacții pe vittor”, a spus antrenorul „alb-negrilor”, Radu Anca.

Din lotul de bronz al Aradului fac parte: Ovidiu Pașcalău, Sergiu Pistol, Mirel Arsene, Alin Pavel, Norbert Varga, Dumitru Copil, George Pirtea, Alexandru Vasilca, Alin Ciornei, Iosif Gherghel, Andrei Topai, Adrian Suslak, Bogdan Burlă și Alin Gligor. Delegatul echipei este Ovidiu Dragoș, asistent medical – Stelian Tetulea, director tehnic – Paul Barta, iar președintele arădenilor,  Flavius Măduța.

Supercupa a fost câștigată de Nova Vita Târgu Mureș, la penalty-uri, în fața timișorenilor de la Glissando. Trofeul a fost înmânat câștigătorilor de Mihăiță Neșu, fostul fotbalist al Stelei, imobilizat de câțiva ani într-un scaun după o accidentare gravă la coloană suferit chiar pe teren.

Vă reamintim că cealaltă echipă arădeană prezentă la Supercupa de la Oradea, AC Luciano, s-a oprit în sferturile de finală, dar și-a câștigat și ea dreptul, alături de Premiere, să participe la marea finală de la începutul lui iulie, de la Râmnicu Vâlcea.

0
0

Articolul Arădeni de bronz la Supercupa României de minifotbal: Premiere are șanse să ajungă și în cupele europene! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*