Arădenii Branda și Popa, medaliați la „mondialele” de juniori la gimnastică aerobică

În palatul gimnasticii din capitala Azerbaijanului, s-au desfășurat Campionatele Mondiale de Juniori la gimnastică aerobică. Printre medaliați s-au aflat și sportivii de la CS Universitatea Arad, Darius Branda și Vlăduț Popa.

Daria Mihaiu, Darius Branda și Leonard Mantea au câștigat cele mai multe medalii pentru România – 3. Mihaiu și Branda au avut cea mai bună evoluție în proba de cuplu, învingându-i în disputa pentru aur pe gimnaștii din Rusia și Bulgaria.

Apoi, aceștia au câștigat și „argintul” alături de Mirela Frîncu, Larisa Suiu, Vlad Popa și Mădălin Boldea, la aerobic Dance, dar și „bronzul” în ultima finală a competiției, la grup, alături de Leonard Manta, Larisa Suiu și Claudia Gheroghe.

Leonard Mantea a adăugat medaliei de bronz de la grup, un „argint” la trio, alături de Claudia Ristea și Claudia Gheorghe, dar și un bronz la individual.

Juniorii predau ștafeta seniorilor care, de luni vor fi la Baku pentru a concura la Campionatele Mondiale. Pentru juniori urmează „europenele” din 17-19 septembrie, din Italia.

0
0

Articolul Arădenii Branda și Popa, medaliați la „mondialele” de juniori la gimnastică aerobică apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*


Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 286133 bytes) in /home/content/66/7299066/html/bitnews.ro/wp-content/plugins/feedwordpress/syndicatedpost.class.php on line 417