Aradul are campioni naționali la judo veterani: Daniel Lazăr a urcat de două ori pe cea mai înaltă treaptă a podiumului!

Campionatul Național de judo al veteranilor, competiţie desfăşurată în weekend la Poiana Braşov, a încheiat anul 2020 competițional. Arădenii au obținut rezultate importante, atât la individual, cât și la echipe.

În primul rând, Daniel Raul Lazăr (Judo Club Lazar Loghin) s-a încununat campion național la categoria +66 kg, dar a luat „aurul” și la întrecerea pe echipe. Aici, arădeanul a fost cooptat în echipa din Oradea, alături de Carol Szabo (Podgoria Ghioroc) și Ciprian Huian (Victoria Felnac), campioni naționali din postura de rezerve.

Dar și CSM Arad a cucerit o medalie de bronz, prin judoka Sergiu Brișan, la nivelul de vârstă M-3, categoria -90 Kg. „Urmează o scurtă perioadă de tranziţie, după care vom reveni plini de energie să începem în ianuarie un nou an competiţional. Sperăm să fie așa cum și-a propus Federația Română de Judo, calendarul nou competițional pe anul 2021. Așa cum procedăm în fiecare an, vom reveni cu un bilanț al rezultatelor anului 2020 al secţiei de judo de la CSM Arad. Vom alege ce ni se potrivește, vom porni pe calea succesului și vom începe noul an în forță ca să putem fi pe podiumul de premiere la toate nivelele de vârstă”, transmite Dorin Drimbe, antrenor al secţiei de judo la CS Municipal Arad.

0
0

Articolul Aradul are campioni naționali la judo veterani: Daniel Lazăr a urcat de două ori pe cea mai înaltă treaptă a podiumului! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*