Aradul e în sferturile Cupei României după 1.630 -1.215 cu Maramureșul, urmează derby-ul Vestului?

Federația Română de Fotbal a lansat campania “Cupa Vine La Tine – 2021” pentru a cinsti performanțele, poveștile și eroii din cea mai spectaculoasă competiție. Reportajele echipei frf.ro vin din 48 de localități din 16 județe în care ajunge trofeul Cupei României, parcurgând 4.500 kilometri pentru a descoperi poveștile a 118 personaje și martori din cea mai spectaculoasă competiție a fotbalul românesc!

Prin votul suporterilor, primele trei optimi au fost adjudecate de județele Cluj, Bihor și Arad, după duelurile cu Argeș, Sibiu Maramureș. Scorul final la care județul nostru s-a impus în fața moroșenilor a fost 1.630 la 1.215! Iată cum s-a votat până pe 26 februarie la ora 23:59, cu ❤ LOVE pentru ARAD și 😮 WOW pentru MARAMUREȘ, la fiecare postare pe facebook Cupa României:

Mărturisirea președintelui Asociației Județene de Fotbal a apărut la duelul reportajelor. „Mulțumesc suporterilor care s-au implicat și au votat, sunt bucuros că ne-am calificat mai departe și așteptăm adversarul ce va fi decis zilele acestea dintre Timiș și Bacău. Sperăm să ajungem cât mai sus în această competiție ca un omagiu adus de noi, ca suporteri, fotbaliștilor arădeni care de-a lungul anilor au participat cu succes la această competiție națională. Nu vom uita niciodată că UTA a câștigat de două ori Cupa României. Felicit Federația pentru ideea de a organiza această competiție pentru a-i ține aproape pe suporteri, chiar dacă doar online, dar cu speranțe mari că peste câteva săptămâni să-i vedem din nou în tribune. Sperăm că suporterii se vor implica și în următoarele faze ale competiției și am încredere că am putea chiar câștia trofeul. Avem suporteri foarte mulți și frumoși în județul nostru”, spune Răzvan Cadar.

0
0

Articolul Aradul e în sferturile Cupei României după 1.630 -1.215 cu Maramureșul, urmează derby-ul Vestului? apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*