Arbitrul „coșmarului” cu Astra o fluieră pe UTA, la Iași: Antonie a dictat două penalty-uri și o eliminare împotriva arădenilor în urmă cu o lună!

După ceva mai mult de o lună de zile, utiștii se vor reîntâlni, la Iași, cu arbitrul întâlnirii de coșmar cu Astra Giurgiu. Cu Andrei Antonie la centru, formația lui Eugen Neagoe făcea scorul campionatului pe arena „Francisc Neuman”, 6-0!? Cu acea ocazie, bucureșteanul a dictat două lovituri de pedeapsă pentru echipa oaspete, dar l-a și eliminat destul de ușor de pe teren pe Sorin Bustea.

Vă reamintim că în Liga 2-a, „Bătrâna Doamnă” a bigat toate rezultate posibile cu Antonie la centru: 0-1 cu CS U Craiova (martie 2014), 1-1 pe terenul Chindiei (aprilie 2016), iar victoria este una dintre cele mai prețioase din sezonul trecut, al promovării în Liga 1. În luna august, Rus, Buhăcianu și Lorenzi marcau în succesul UTA-ei (3-0) pe arena „llie Oană”, în fața Petrolului.

Mâine, pe arena „Emil Alexandrescu”, „centralul” din capitală va fi asistat de concitadinul său Vlad Bârleanu, dar și de vasluianul Ovidiu Artene. Arbitrul de rezervă a fost desemnat Marian Barbu, din Făgăraș, iar observatorul FRF – Irina Mârț, tot din București.

0
0

Articolul Arbitrul „coșmarului” cu Astra o fluieră pe UTA, la Iași: Antonie a dictat două penalty-uri și o eliminare împotriva arădenilor în urmă cu o lună! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*