Arbitrul succesului UTA-ei din Gruia debutează pe „Francisc Neuman”

Ca și Horia Mladinovici, arbitrul cu care UTA câștigase 7 puncte în deplasare (din 12 posibile) în acest sezon, „centralul” desemnat de CCA pentru primul meci de play-out al arădenilor debutează pe arena „Francisc Neuman”. Cu Iulian Călin pe teren, „roș-albii” au produs una dintre surprizele campionatului, învingând campioana CFR chiar în Gruia (scor 1-0), după care au pierdut alte două deplasări. Una în Cupa României, 1-2 cu U. Cluj și cealaltă acum o lună de zile, 0-2 la Craiova. La acest ultim meci, arbitrul din Ștefănești (Argeș) a dictat penalty-ul cu numărul 9 al stagiunii împotriva arădenilor.

Mâine, la UTA – Viitorul (ora 17,30), meciul care deschide etapele finale ale Ligii I, Călin va fi asistat de craiovenii Daniel Mitruți și Adrian Popescu, pentru ca rezerva să vină de la Satu Mare, în persoana lui Rareș Vidican. Notele „fluierașilor” sunt responsabilitatea sibianului Laszlo Sajtos.

De menționat ar mai fi că celălalt meci al zilei din play-outul Ligii I, Astra – Dinamo va fi arbitrat de arădeanul Ovidiu Hațegan.

FOTO: gsp.ro

0
0

Articolul Arbitrul succesului UTA-ei din Gruia debutează pe „Francisc Neuman” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*