Arcașii din Chișineu Criș au țintit trei titluri europene la Budapesta

Dintre cei 40 de arcași deplasați de Federația Română de Arc Traditional şi Field la Campionatul European de tir cu arcu în sală, de la Budapesta, cinci au fost de la Chișineu Criș. Mai precis, de la Asociatia „Phoenix Archery Sport Club”, unde sunt coordonați de Zoltan Nagy-Kiss. De altfel și acesta a intrat în concurs la categoria seniori la complexul expozitional „Hungexpo”, obținând un loc 8, în timp ce colegul său, Matei Palfi a ieșit al 15-lea.

Dar, rezultatele de top ale arcașilor din orașul de pe malul Crișului Alb au venit la juniori și copii și ele au fost de top. Izabella Palfi a obținut chiar „aurul” și a devenit noua campioană europeană la junioare la categoria junioare, în timp ce Fabian Kelemen s-a dovedit cel mai bun sportiv de pe „bătrânul continent” la copii. Medalie de argint a „țintit” și Robert Palfi, la categoria juniori, pentru titlul de vicecampion european.

Primăria și Consiliul Local Chișineu Criș au un rol important în „explozia” sportivilor de la Asociatia „Phoenix Archery Sport Club”, ca și membrii familiilor celor trei medaliați europeni la Budapesta.

0

0

Articolul Arcașii din Chișineu Criș au țintit trei titluri europene la Budapesta apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*